Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uber z kolei ma system ocen, nowe samochody i kierowcy zazwyczaj starają się, aby klient był zadowolony, ale to kamitał USA i większość pieniędzy to tam trafia (pomijając zarobki kierowców i podatki).
Rozwiązaniem jest utworzenie konkurencji dla Ubera z Polskim kapitałem. Myślę, że kierowcy Ubera chętnie przejdą do Polskiej firmy.
Z jednej strony taksówkarze do janusze, krulowie miast i chuje, ale z drugiej strony są Polskim kapitałem. Bo pieniądze przez nich zarobione zostają w Polsce.
Uber z kolei ma system ocen, nowe samochody i kierowcy zazwyczaj starają się, aby klient był zadowolony, ale to kamitał USA i większość pieniędzy to tam trafia (pomijając zarobki kierowców i podatki).
Rozwiązaniem jest utworzenie konkurencji dla Ubera z Polskim kapitałem. Myślę, że kierowcy Ubera chętnie przejdą do Polskiej firmy.
Takiś mądry, to co powiesz na to? Złotówa kupił sobie Toyotę w leasingu w zagranicznym banku i tankuje na BP. Nadal uważasz, że wszystkie pieniądze zostają w Polsce?
To że nie mamy Polskich samochodów i większość banków na Polskim rynku jest zagraniczna to inna sprawa, większość "polskich" jakby się wydawało mediów też pochodzi z zagranicy i w ten sposób przejmuje w pewnym stopniu kontrolę nad państwem. Chuj, najlepiej wszystko sprzedać w pizdu i pracować u angoli czy niemców, kupować od niemców albo japońców samochody, tankować je u angoli albo ruskich, brać kredyty w szwajcarskich czy amerykańskich bankach i ubierać się i żywić u chinoli
Możesz zdradzić czym się kierujesz pisząc "Polskich" wielką literą? Czyżby zawzięty patriota? :
Z jednej strony taksówkarze do janusze, krulowie miast i chuje, ale z drugiej strony są Polskim kapitałem. Bo pieniądze przez nich zarobione zostają w Polsce.
Proszę powiedz mi ile paragonów dostałeś jadąc taksówką.
Doprecyzuję - ile paragonów dostałeś zanim się prosiłeś o paragon?
W większości drukują paragon tylko jak im powiesz aby drukowali i jeszcze ryjem kręcą z niesmakiem, że trafili na chuja co chce paragon i muszą vat odprowadzić.
Powiedz mi jeszcze jak ta uczciwa branża liczy sobie X złotych za trzaśnięcie drzwiami i jak jadąc 2km płacisz za 6km bo wcale nie nabijają impulsów.
Proszę powiedz mi.
nafetowany w chuj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów