Ja mam podobny przypadek dwukrotnego wyrzucenia mojego ostatniego tematu sadistic.pl/rosja-pozdrawia-ekologow-z-greenpeace-vt236674.htm do sucharów po 10 minutach w poczekalni. Za pierwszym razem myślałem, że to kwestia nieopisania tekstem filmiku ale za drugim razem to samo. Mam rozumieć, że to aż takie intelektualne dno? Zwłaszcza w kontekście "piractwa" na platformie wiertniczej w Rosji?
Przejeżdżający, kopcący pociong wnosi dużo. W Polsce również jest dużo kopconcych pociongów, i co?
Przejeżdżający, kopcący pociong wnosi dużo. W Polsce również jest dużo kopconcych pociongów, i co?
Ok, w takim razie wchodzę na poczekalnie i widzę jak rolnik jeździ w kółko Wladimircem bo ciężko to nazwać bąkiem nawet na lodzie (przecież tyle ciungnikuff mamy w Polsce), dalej widzę drzwi bez szyby w drzwiach Model-Gomułka (absolutny ewenement na skalę krajów byłego RWPG) i biedactwo, które się drastycznie poharatało. I ultra mega biały kruk, święty graal sadistica, a mianowicie - Ładę i jej woźnicę. I nie czepiam się wcale tych konkretnych wrzutek i pozostałych innych. Niech tłum decyduje poprzez Pollice Verso co jest cacy, a co nie.
I co?
Angel! Możesz się pierdolić z tymi ostrzeżeniami jebany hipokryto!A Ty RutQ jak taki z Ciebie wielki mod to może byś się z łaski swojej sam stosował do regulaminu, a nie uprawiasz tutaj browarowy rimming.
"4.6. (...) W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek."
Wisi to na dole tak dla przypomnienia więc nie traktuj regulaminu wybiórczo płynąc w towarzystwie wzajemnej adoracji.
Wisi to na dole tak dla przypomnienia więc nie traktuj regulaminu wybiórczo płynąc w towarzystwie wzajemnej adoracji.
Misiu kochany, w klopie i dyskusjach posty są traktowane przeze mnie z przymrużeniem oka, ponieważ są to podfora forum głównego.
- w przeciągu 24 godzin od wstawienia mają mniej niż 7 piw
- w przeciągu 48 godzin od wstawienia mają mniej niż 14 piw
- zalegające powyżej 48 godzin i nie otrzymujące piw - czyli nie rokujące na wyjście z poczekalni
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.mogę wiedzieć czemu po 20min~~ w poczekalni trafił do szuszu? Pytam z ciekawości, bo materiał przedni moim zdaniem
sadistic.pl/pelny-sukces-nowej-mieszanki-zastosowanej-przy-egzekucji-v...
Odpowiedz merytorycznie i zakończę spór.
Nie łapie się na żadne z kryteriów zaszuszania.
Jak mare30ks wkleja jak leci wycinki z wpisów złomnika dodatkowo nawet nie zadając sobie trudu wpisania źródła to jest ok ale jak ja uczciwie dodam źródło to z automatu suchary.
- logikatory na facebooku
http://www.sadistic.pl/brzydkie-slowo-vt264833.htm