Poważnie? Temat po 2 godzinach od pojawienia się został przeniesiony do sucharów? Któremuś moderatorowi pojebało siew dupie czy co?
http://www.sadistic.pl/brzydkie-slowo-vt264833.htm
To za odstęp, wszelkie wypociny użyszkodników zawierające duże odstępy (entery, kropki, przecinki i inne) są suszone bez względu na treść.
Idź dupę smarować maścią gdzieś indziej
To za odstęp, wszelkie wypociny użyszkodników zawierające duże odstępy (entery, kropki, przecinki i inne) są suszone bez względu na treść.
Idź dupę smarować maścią gdzieś indziej
Widzę że moderatorzy zaczynają zachowywać się jak urzędnicy UE, wszystko ściśle według przepisów.
Dla Ciebie to może perełki, ekstra tematy lecz dla moderatorów jest to zwykła cegiełka dodana do działu suchary.
Oto najświeższe Twoje suchary:
TOP "5"
11- latka utknęła w pralce...
Gotowanie z jajcarzem...
Zagadka...
Podsumowanie roku 2013...
Studentka z Tajwany zamknęła kota w słoiku...
Proszę, ale to proszę nie próbuj mi tutaj napisać, że są to materiały "warte" sadola.
Hrodgar, a na cholerę niepotrzebnie rozciągać forum na pół metra tekstem, który mieści się w dwóch linijkach?
7 linijek i do sucharów natomiast TU już wam nie przeszkadza, no chyba że nie chodzi o linijki a o tematykę...
Co jest nie tak? Wspomniałem, że temat mniej sadystyczny ale materiał się podobał. Sporadycznie tutaj coś wrzucam ale jak jakiś admin wyrzuca temat do sucharów "ot tak" to trochę zniechęca. Rozumiem, że wcześniej wspomniane "dna intelektualne" z automatu lądują w sucharach ale kurwa - przez 48h to by weszło na główną bez problemu. Dajcie no sensowną odpowiedź ;]
Te 60% po prostu przeszło wtedy gdy żaden moderator nie zareagował.
Sam osobiście nie wiem co w takich pseudo-bajkach jest śmieszne, może to chyba tylko bawić uczniów z gimnazjum lub bezrobotnych studentów.
Tak czy siak sam przeniosłem ten filmik do suszu i będę robił to z każdą kolejną wstawką.
Sam osobiście nie wiem co w takich pseudo-bajkach jest śmieszne, może to chyba tylko bawić uczniów z gimnazjum lub bezrobotnych studentów.
Az mi sie jajca spocily, teraz celem zyciowym moderatora bedzie dbanie o poziom humoru gimnazjalistow i bezrobotnych studentow
Dziekujemy robotny studencie.
P.S
Dostałeś odpowiedź, pozdrawiam.
Nie dziękuję bo nie muszę.
P.S
Dostałeś odpowiedź, pozdrawiam.
Poprosze warna
[ Komentarz dodany przez: Moderator: 2014-05-06, 13:03 ]
Dostałeś odpowiedź, czego chcesz jeszcze?
Wyjasnienia fenomenu sucharow ktore maja po 800+ piw:
sadistic.pl/blok-ekipa-s2e21-vt279096.htm
sadistic.pl/blok-ekipa-ii-odcinek-18-vt267450.htm
sadistic.pl/blok-ekipa-odc-17-vt263901.htm
sadistic.pl/blok-ekipa-ii-odcinek-15-vt255028.htm
sadistic.pl/blok-ekipa-ii-odcinek-13-vt247632.htm
sadistic.pl/blok-ekipa-odcinek-10-vt236951.htm
sadistic.pl/blok-ekipa-ii-odcinek-10-vt240597.htm
[Tu powinno znajdowac sie zdjecie z mascia na bol dupy]
W mysl zasady nie podoba sie to scrolluj. Sucharem to nie jest a Twoja opinia nic nie znaczy bo to uzytkownicy tworza portal.
Proszę o wyjaśnienie dlaczego temat, który w 40 minut porą poranną zrobił 20 piw został wyrzucony do działu sucharów?Nie za bardzo rozumiem kryteria, skoro się podobał i były dawane piwa to dlaczego moderator bez względu na użytkowników umieszcza temat tak o w owym dziale?Mam wrażenie, że piwa są jednak wyznacznikiem pewnego standardu.Proszę o wyjaśnienie bo dzieje się tak po raz któryś.
Pozdrawiam!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów