Na marszu w obronie wolnych mediów oprócz redakcji eMisjiTv nie mogło zabraknąć także ekipy z "Pyta.pl". Nieustraszonym obrońcom swobody wypowiedzi udało się m.in. złapać żywego agenta w pracy. Nasza kamera zarejestrowała jego "czynności służbowe". Wiemy już ile zarabia!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na marszu w obronie wolnych mediów oprócz redakcji eMisjiTv nie mogło zabraknąć także ekipy z "Pyta.pl". Nieustraszonym obrońcom swobody wypowiedzi udało się m.in. złapać żywego agenta w pracy. Nasza kamera zarejestrowała jego "czynności służbowe". Wiemy już ile zarabia!
gj Pyta.pl wyśmiewajcie dalej kołtun a ta czarna = idiotka że aż oczy bolą... do kuchni torbo !!!
Jebnąłbym temu wieśniakowi co zasłania kamerę.
osa79 napisał/a:
gj Pyta.pl wyśmiewajcie dalej kołtun a ta czarna = idiotka że aż oczy bolą... do kuchni torbo !!!
Nie bądź rasistą, nie obrażaj mamy ;p
o chuj chodzi?
czarna bym pukal az milo
czarna bym pukal az milo
prowadzacego pytke chyba karma dopadla bo wyglada jakby od roku chemioterapie zapierdalał
pyta sryta
Ten "agent" to przecież Bazar z GiT produkcja ;p Ich kolega
Ludzie czy wy wiecie co to jest PYTA? "pyta" jest to wulgarne określenie narządów płciowych.
Dobra sucz ta czarna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów