📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@UP napisz, że to lepsze od Dakanna, to ja Ci powiem, idź pan w chuj, żenada i kilo mułu.
Ten cały dakan czy jak mu tam to po prostu błazen który nie ma celu w życiu i napierdala jakieś niby śmieszne filmiki i jeszcze dostaję za to kasę.Tak samo jak te zjeby z pyta.pl,chodzą i pierdolą pytania z dupy. Takich ludzi powinno się razem z allahakbarami w jednych celach zamykać za zamą chęć do życia.
@up zgadzam się, że dakan to debil i cały piątek to było gówno, ale zgiń za obrażanie pyty
Trzeba przyznać, że lepiej im to wychodzi niż dakannowi ale jakoś ten soundtrack w tle mnie wkurwia
ale robione na siłę ch*jostwo...
Film robiony na siłę o narzekaniu jakie to zycie nie jest chujowe. Kogo obchodzi jego historia. Niech zdycha
oszukał, wsiadł na wilanowskiej i jechał w stronę KABAT (następna stacja służew) a wysiadł na centrum, czyli w drugą stronę powinien jechać
wysraj sie za mnie
Serio? To ma być lepsze od Dakanna? On przynajmniej mówił stanowczo, miło się go słuchało no i oczywiście umiał to robić. Ci dwaj starają się go nieumiejętnie naśladować, do tego wstawianie przekleństw w losowe miejsca, do dupy.
Hacerking napisał/a:
@UP napisz, że to lepsze od Dakanna, to ja Ci powiem, idź pan w chuj, żenada i kilo mułu.
Wypraszam sobie! Tego nie powiedziałem .
Dajcie kurwa spokój, wszystko co związane z WP (prócz skrzynki pocztowej ) jest do dupy. Dakann jest był i będzie zjebem, a jego następcy - już ich nie lubię...
@dealwithit @Nooke
Brawo dla was za kompletny brak wyczucia ironii w kierunku "Srakana" i jego "Piątek the series"
Brawo dla was za kompletny brak wyczucia ironii w kierunku "Srakana" i jego "Piątek the series"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów