(dodałem napisy dla anglofobów)
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<niebieski i żółty kojarzą mi się ze wzrostem przestępczości w Polsce. Kojarzy mi się również z pederastą banderą co lubił zapinać małe dzieci w kakaowe oko.
To już jest Londonistan dlatego zabronili tam elementów religii chrześcijańskich,.
Do czego j🤬e lewaki doprowadziły świat, w głowie się nie mieści
Myślę że gdyby lewaki faktycznie prowadziły świat, nie można byłoby reklamować w przestrzeni publicznej żadnych guseł i zbiorowych psychomanipulacji. Nie tylko chrześcijańskich.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverNiedawno w radio jakiś korespondent opowiadał polskiej dzinnikarzynie, że Chrześcijanie z Syrii, biali z RPA szukają bezpiecznego lądu w Ameryce Południowej ale nie w Europie, bo nie chca wpaśc z deszczu pod rynnę. Dzinnikarzyna dopytywała "ale czego się tu obawiają, jakie zagrożenie?" Korespondent odpowiedział, że widocznie Chrześcijanie z Syrii widzą co się dzieje w Europie lepiej niż mieszkańcy Europy.