(dodałem napisy dla anglofobów)
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<zakatowali pałkami jakby coś ukradli a w UK będą się bali do nich podejść.
Do czego j🤬e lewaki doprowadziły świat, w głowie się nie mieści
Nie mieści się to, że oni nas pouczają w kwestiach demokracji.
Ja zaryzykuję tezę, że i feministki i lewaków i Murzynów dałoby się ułożyć - może nie tak, żeby stali się dobrymi ludźmi, ale tak, że musieliby udawać dobrych ludzi. Po prostu zabrać zasiłki, mieszkania socjalne, emeryturki, darmowe szkoły, posadki biurw, dotacje dla tokarczuków. Zeby żyć musieliby pracować na to by być godnymi otrzymania zapłaty - szczęśliwie ci szkodnicy nie garną się do pracy, która jest niezbędna - Murzyni tańczą i grają w kosza, feministki p🤬lą głupoty, kobiety pierdzą w stołki. A zasoby produkują mężczyźni - rolnicy, robotnicy, elektrycy, żołnierze - tacy ludzie mają prawicowe poglądy.
Pan Bareja miał już kilkadziesiąt lat temu rację,
nie ma takiego miasta Londyn, jest Lądek, Lądek Zdrój...
Mnie zastanawia tylko gdzie się podziali ci wszyscy rodowici Anglicy 🤔 na wakacjach czy ki c🤬j 😬
zj🤬e prawo imigracyjne i politycy t
Je*ac ich, skupmy sie na sobie.