Sponsorowane przez żymian
(dodałem napisy dla anglofobów)
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do czego j🤬e lewaki doprowadziły świat, w głowie się nie mieści
Nie mieści się to, że oni nas pouczają w kwestiach demokracji.
Lobo24 napisał/a:
Nie mieści się to, że oni nas pouczają w kwestiach demokracji.
Normalny rząd kazałby im sp🤬alać na drzewo.
Oni mają myjnie samochodowe i mieszkania w kilkusetletnich kościołach
C🤬j im w dupę
elim
2024-12-24, 17:10
To już jest Londonistan dlatego zabronili tam elementów religii chrześcijańskich,.
ee tam i tak te Abrahomowe religie to wymysl pielgrzymów z pustyni, Słowianie to nie chrześcijanie i swoich Bogów mają a nie podj🤬ych Egiptowi.
Niedawno w radio jakiś korespondent opowiadał polskiej dzinnikarzynie, że Chrześcijanie z Syrii, biali z RPA szukają bezpiecznego lądu w Ameryce Południowej ale nie w Europie, bo nie chca wpaśc z deszczu pod rynnę. Dzinnikarzyna dopytywała "ale czego się tu obawiają, jakie zagrożenie?" Korespondent odpowiedział, że widocznie Chrześcijanie z Syrii widzą co się dzieje w Europie lepiej niż mieszkańcy Europy.
Pan Bareja miał już kilkadziesiąt lat temu rację,
nie ma takiego miasta Londyn, jest Lądek, Lądek Zdrój...
Mnie zastanawia tylko gdzie się podziali ci wszyscy rodowici Anglicy 🤔 na wakacjach czy ki c🤬j 😬
Żymianie to zasponsorowali przyjazd gości, których rozjuszy świętowanie Bożego Narodzenia.
Wstawiłbyś jakieś niebiesko-żółte te napisy, bo nic nie widać!
StaryIdiota napisał/a:
nie mógł wstawić zółtych napisów, bo zaraz by mówili że to teorie spiskowe
StaryIdiota napisał/a:
niebieski i żółty kojarzą mi się ze wzrostem przestępczości w Polsce. Kojarzy mi się również z pederastą banderą co lubił zapinać małe dzieci w kakaowe oko.
W Szkocji tradycyjnie wesołych świąt