📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Popijanie wódy piwem. Ja pierdolę. Już mi się robi niedobrze...
A test niemiarodajny w chuj.
Powinno się dać ludzi na zbliżonym poziomie umiejętności a nie losowo 4v4 gdzie nie wiadomo kto ma jakie umiejętności bo tak to w chuj można dopierdolić amatorów z pół-profesjonalistami i sobie ustawić wynik.
Podejrzewam, że jakbym miał się ścigać samochodem na trzeźwo to bym przegrał z Hołowczycem który jest pijany i wątpię aby to było pretekstem do wyciągania wniosków, że po pijaku się lepiej prowadzi.
Do tego nie ma podanych wyników dmuchania więc równie dobrze mogą mieć 0.5 albo 1.5 promila.
Dodałbym jeszcze, że każdy inaczej reaguje na używki i znam ludzi którzy mogą wychlać litr wódy i lepiej udawać trzeźwego niż ktoś kto wypierdoli 4-pak piwa tak samo jak takich co wyjarają z wiadra gieta zioła i patrząc na nich nie kapniesz się, że są skuci jak czarnuch w kajdany na plantacji bawełny a inny ściągnie buszka z blanta i oczy koloru związku radzieckiego.
No ale przynajmniej chłopaki się pobawili.
Powinno się dać ludzi na zbliżonym poziomie umiejętności a nie losowo 4v4 gdzie nie wiadomo kto ma jakie umiejętności bo tak to w chuj można dopierdolić amatorów z pół-profesjonalistami i sobie ustawić wynik.
Podejrzewam, że jakbym miał się ścigać samochodem na trzeźwo to bym przegrał z Hołowczycem który jest pijany i wątpię aby to było pretekstem do wyciągania wniosków, że po pijaku się lepiej prowadzi.
Do tego nie ma podanych wyników dmuchania więc równie dobrze mogą mieć 0.5 albo 1.5 promila.
Dodałbym jeszcze, że każdy inaczej reaguje na używki i znam ludzi którzy mogą wychlać litr wódy i lepiej udawać trzeźwego niż ktoś kto wypierdoli 4-pak piwa tak samo jak takich co wyjarają z wiadra gieta zioła i patrząc na nich nie kapniesz się, że są skuci jak czarnuch w kajdany na plantacji bawełny a inny ściągnie buszka z blanta i oczy koloru związku radzieckiego.
No ale przynajmniej chłopaki się pobawili.
to ich piwo ta jakaś woda chmielowa co 3% ma pewnie.
edit: sorry, znalazłem tego sikacza. jest to "Brouwers Pilsener" i ma 4,8%
edit: sorry, znalazłem tego sikacza. jest to "Brouwers Pilsener" i ma 4,8%
jedni wzięli jednego bucha drudzy wypili jedno piwo 4% i wielce im odwala
Velture napisał/a:
A co ty myślisz, że to było poważne badanie? Ciekawe czemu jeszcze żaden prestiżowy uniwersytet nie zajął się badaniami nad tym czy w piłkę lepiej grają najebusy czy upaleńcy
Velture napisał/a:
Do tego nie ma podanych wyników dmuchania
Są.
Velture napisał/a:
Dodałbym jeszcze, że każdy inaczej reaguje na używki
Nie no nie pierdol
Powinni brać bucha i pić piwko po każdym golu, bo się pocą przy bieganiu.
test nierówny. paliłem zioło i wiem że po godzinie dojdziesz do siebie a wypij litra na pięciu i zalej piwami to jesteś na fazie cały dzień.
@up
Po godzinie to chyba jak towar masz lewy albo tolerancja po chuju wysoka. Ktoś kto nie jara albo jara okazjonalnie to min 2h a potem 1h zamuły.
A litr na pięciu to tzw. "ćwiartka" na łba więc też ciężko aby cały dzień być najebanym.
Po godzinie to chyba jak towar masz lewy albo tolerancja po chuju wysoka. Ktoś kto nie jara albo jara okazjonalnie to min 2h a potem 1h zamuły.
A litr na pięciu to tzw. "ćwiartka" na łba więc też ciężko aby cały dzień być najebanym.
Velture napisał/a:
@up
litr na pięciu to tzw. "ćwiartka" na łba więc też ciężko aby cały dzień być najebanym.
A to ciekawe
Up, typ dobrze prawi, wypijesz przyslowiowa cwiare I jestes najebany?? To szczerze wspolczuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów