📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Wyobrażacie sobie taki cyrk pod kościołem w Wielkanoc? No ni chuja nie ma takiej możliwości! Każda religia jest słaba ale islam jest nastawiony na agresje i przemoc, tezy o pokoju i miłości to chyba najbardziej tępe lewaki łykają...
Wszyscy walą z liścia jak pizdy oO
Ale tam musi jebać, szczególnie od tych klapków, przekazywanych z pokolenia na pokolenie.
Rajanie się ramadanem to pedalstwo.
każda religia to narzędzie...
xXx5226 napisał/a:
Co to ? Bitwa o kozę czy osła ?
O Podlasie.
antisol123 napisał/a:
każda religia to narzędzie...
Mądre słowa. A każde narzędzie, to narzędzie.
35i napisał/a:
Ale tam musi jebać, szczególnie od tych klapków, przekazywanych z pokolenia na pokolenie.
I byś się mocno zdziwił. Można im zarzucić wiele. Że ruchają kozy czy wielbłądy. Tylko jednego nie można im zarzucić. Higieny. Oni myją się 3-5 razy dziennie. Więcej niż typowy Janusz na miesiąc.
Battle royal.
nowynick napisał/a:
Wyobrażacie sobie taki cyrk pod kościołem w Wielkanoc? No ni chuja nie ma takiej możliwości! Każda religia jest słaba ale islam jest nastawiony na agresje i przemoc, tezy o pokoju i miłości to chyba najbardziej tępe lewaki łykają...
No nie, kurwa, nie ma walki o krzyż ani karpia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów