📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te spodnie to zajebał swojemu bratu Mezowi
PolaczekRR napisał/a:
Te spodnie to zajebał swojemu bratu Mezowi
Chyba murzynowi, bo tylko oni tak spodnie noszą.
Ani nie śmieszne, ani nie mądre. Kiepska nawijka, kiepski wygląd. Ogólnie 1/10 dla Strażnika. Co innego ziomek z mikrofonem...
Jeśli chodzi o prawdziwy gangsterski uliczny rap - tylko Bednarek. Pozdro dla kumatych.
Oni zawsze są mocni w pierdołowatych sprawach, które nikomu nie przeszkadzają, dotyczących normalnych albo słabych ludzi.
Jakoś nie widuje się aby podchodzili do grupy 120kg dresów którzy coś odpierdalają pod blokiem.
Za to w chuj często widywałem jak się dopierdalali do 80 letnich staruszek sprzedających jakieś szczypiorki, czosnek, żurek itp. aby dorobić sobie do smutnej jak pizda emerytury.
Jakoś nie widuje się aby podchodzili do grupy 120kg dresów którzy coś odpierdalają pod blokiem.
Za to w chuj często widywałem jak się dopierdalali do 80 letnich staruszek sprzedających jakieś szczypiorki, czosnek, żurek itp. aby dorobić sobie do smutnej jak pizda emerytury.
Piwko dla straży miejskiej za utrudnianie popełniania tej okropnej pseudomuzyki.
Velture napisał/a:
Oni zawsze są mocni w pierdołowatych sprawach, które nikomu nie przeszkadzają, dotyczących normalnych albo słabych ludzi.
Może by to tak nie wyglądało, gdyby ich premia nie zależała od ilości wystawionych mandatów.
Chleb Razowy wyciągnij kij z dupy, nie każdy słucha Tokio Hotel jak ty....
Nie ma żadnej premii przede wszystkim, druga sprawa, że straż miejska to zawód niewdzięczny. Z jednej strony chcecie żeby panowała praworządność, z drugiej egzekwowanie tego prawa wam przeszkadza. Dlatego w Polsce powinno być wdrożone nie prawo rzymskie, a takie oparte na lokalnych zwyczajach. Są miejsca gdzie np obowiązuje ograniczenie prędkości które ma zastosowanie w ciągu dnia, bo np szkoła czy coś, ale wieczorem i w nocy już nie ma sensu. Dlatego zgodnie z literą prawa mandat się należy, ale zgodnie z obyczajem niekoniecznie. Wiem, że w Polsce jest to nie do pomyślenia, bo mentalność jebania sąsiada za wszystko jest tak głęboko zakorzeniona że się nie da wyplenić, ale jeśli nie będzie się o tym mówić, to co ma się zmienić.
A co do SM no to w zasadzie oni robią co im każą, ktoś zadzwoni z warzywniaka że babcia sprzedaje pietruszkę i koperek? Prawo nakazuje mieć kasę, zapewne mogliby nie wystawiać, ale coś muszę robić bo ich po prostu wypierdolą z roboty, a pracować każdy musi, a nie zawsze może tam gdzie chce.
Tutaj przynajmniej widać, że pindol z SM poczekał, aż skończy i lepiej mieć takich pindolów którzy jadą bo mają wezwanie niz takie kurwy które podejdą i powyrywają kable itp.
Nie jestem za SM, ale w zasadzie mi nigdy nic nie zrobili, jak pije piwo to mandat za to otrzymuje z godnością od każej służby
Kto wie może jego ziomek zadzwonił na wiejskich, tekst przygotowany
A co do SM no to w zasadzie oni robią co im każą, ktoś zadzwoni z warzywniaka że babcia sprzedaje pietruszkę i koperek? Prawo nakazuje mieć kasę, zapewne mogliby nie wystawiać, ale coś muszę robić bo ich po prostu wypierdolą z roboty, a pracować każdy musi, a nie zawsze może tam gdzie chce.
Tutaj przynajmniej widać, że pindol z SM poczekał, aż skończy i lepiej mieć takich pindolów którzy jadą bo mają wezwanie niz takie kurwy które podejdą i powyrywają kable itp.
Nie jestem za SM, ale w zasadzie mi nigdy nic nie zrobili, jak pije piwo to mandat za to otrzymuje z godnością od każej służby
Widzę, że wam w tej Bydgoszczy niewiele potrzeba do szczęścia
A kto normalny będzie ryzykował bójkę ze 120 kg karkami za 2000 miesięcznie? Straż miejska to takie szkolenie dla policji. Znacznie zwiększa szanse w rekrutacji, dlatego tam ktokolwiek jeszcze pracuje. Straż miejska nie jest od walki z karkami i nie jest od ścigania przestępców, tylko do kogoś, kto rzuci peta na chodniku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów