18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Raport
R................Q • 2013-01-13, 0:18
Według najnowszych raportów, połowa żywności na świecie jest marnowana. Dokładnie ta, która żywi muzułmanów.

Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
headowsky93 2013-01-13, 0:21 1
obiecanki cacanki
Zgłoś
Karenz88 2013-01-13, 0:29 25
chyba 75% nie można zapomnieć o żydach , cyganach , czarnuchach , pedałach , lewakach i brudasach
żółtki mogą zostać
Zgłoś
djoshin 2013-01-13, 0:38 4
@karenz88 z tego co mnie nauczył ten portal cyganie wpierdalaja gruz ,czarnuchy siebie na wzajem ,pedały nasienie!!! Chyba że te 75 % z żywności którą te nacje wypisałeś wedłóg doniesien sadoli uznajesz za strawę jak tak to rispakt
Zgłoś
0xFF 2013-01-13, 1:56 13
@up przestań, oczy bolą
Zgłoś
m................m 2013-01-13, 12:57 2
Arabowie(brudasy) stanowią 15%-20% wyznawców islamu.
Ogólnie Muzułmanie stanowili w 2008 roku 19,2% ludności świata. Teraz pewnie 20% z hakiem.
W połowie 2012 roku ludzka populacja liczyła nieco ponad 7 miliardów.
Więc jak muzułmanie mogą marnować połowę żywności na świecie?
Szacuje się, że głoduje 815mln-925 mln ludzi(różnie źródła podają).
Jak jest się gimbusem i wieśniakiem(stan umysłu), to może ten żart bawi
p.s.
Na świecie marnuje się 1/3 żywności. Wystarczy poczytać gazety lub poszukać na necie.
Nieuku.
Zgłoś
dr_dex 2013-01-13, 13:03 175
@up

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
brapol 2013-01-13, 13:26 2
Zapomiałeś jeszcze o murzynach...
Zgłoś
raper900 2013-01-13, 13:53 20
mr_9mm napisał/a:

Arabowie(brudasy) stanowią 15%-20% wyznawców islamu.
Ogólnie Muzułmanie stanowili w 2008 roku 19,2% ludności świata. Teraz pewnie 20% z hakiem.
W połowie 2012 roku ludzka populacja liczyła nieco ponad 7 miliardów.
Więc jak muzułmanie mogą marnować połowę żywności na świecie?
Szacuje się, że głoduje 815mln-925 mln ludzi(różnie źródła podają).
Jak jest się gimbusem i wieśniakiem(stan umysłu), to może ten żart bawi
p.s.
Na świecie marnuje się 1/3 żywności. Wystarczy poczytać gazety lub poszukać na necie.
Nieuku.

Przypomniał mi się inny dowcip:

-Mówi truskawka do truskawki...
Nagle słuchacz wtrąca: Nie pierdol, truskawki nie mówią.
Zgłoś
avocado20 2013-01-13, 14:35
Ale z tym marnowaniem żywności to najprawdziwsza prawda:
forsal.pl/artykuly/673076,polowa_zywnosci_produkowanej_przez_ludzkosc_...
Zgłoś
kalosz90 2013-01-13, 14:52
Pomyślcie, że połowa produkowanej żywności daje nam świadomość, że jest wypierdalana zamiast trafić do głodnych murzynów. To nie jest marnowanie, to cel wyższy ;]
Zgłoś
sherman 2013-01-13, 15:55
@kalosz90, jest cos w tym co mowisz, ale u nas też głodujących nie brakuje, wiec nie rozumiem czemu to zarcie przeterminowane o 1-2 dni nie jest im po prostu oddawane. Bez kosztów utylizacji, transportu i chuj wie czego jeszcze, a przy okazji mogłoby zrobić wiele dobrego, ale po to jest prawo, zeby ludziom żyło się lepiej !
Zgłoś
maniiiek 2013-01-13, 16:28
@up Ci co oddawali w więzieniach siedzą i mają jakieś sprawy o oszustwa podatkowe czy inne gówno.
Zgłoś
toka 2013-01-13, 18:40
No dobra ale co z tego że się marnuje. kupie za swoje i za swoje wypierdole. Jakbym nie kupił to w sklepie to dostanie to głodny? wątpię...
Zgłoś
Szczypiorek 2013-01-13, 20:10
Powiem Wam, że zajebiście macie w takim razie. Jakoś ja nic nie wyrzucam, nic mi nie pleśnieje/gnije, zjadam wszystko bo kupuje za swoją krwawicę. Dobrze wiedzieć, że Wam się powodzi na tyle, żeby wyrzucać, nawet trochę zazdroszczę

A pierdolenie o wyrzucaniu, kogoś stać to wyrzuca, kupił za swoje tak jak powiedział kolega "toka". Być może i wypierdolił, ale kupując dał zarobić producentowi, więc przyczynił się do płynności gospodarki. Wszystkim tym co tak pierdolą o tym wyrzucaniu chuj w dupę.

Osobiście życzę wszystkim, żeby było im tak w tym popierdolonym kraju, że połowę z tego co kupią będą wyrzucać. No kurwa, ale napisałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem