18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Halman 2023-06-18, 20:21 2
T3RMINATOR napisał/a:

Koteł który dopada tłustą sztukę.

jak znalazł na sadola...
Zgłoś
Papa_SS 2023-06-18, 20:23
Ratatuj to potrawa wegetariańska !

Jobany'w'rot™
Zgłoś
wojtas09999 2023-06-18, 20:24 83
I to jest kot upoluje szczura wielkości buta bez problemu piwo dla kota
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-06-18, 20:46
wojtas09999 napisał/a:

I to jest kot upoluje szczura wielkości buta bez problemu piwo dla kota

Chyba kotek był głodny skoro aż na szczury poluje
Zgłoś
martika 2023-06-18, 20:51 24
Taki kot w dzisiejszych czasach to skarb
Zgłoś
420710247365 2023-06-18, 21:15 30
Zajebiste. Chciałbym żeby mój kot umiał tak łapać szczury. Niestety dobry jest ale we wpierdalaniu saszetek mokrego żarcia. Dziś ojebał dwie i pół na jeden raz.
Zgłoś
Deadlyo 2023-06-18, 21:18 3
Ja wbiłem na sadola czy kwejka?

Coście kurwa zrobili z sadolem?
Zgłoś
CzarnyAdolf 2023-06-18, 21:41
Kot robi co do niego należy
Zgłoś
Nikt_nie 2023-06-18, 21:45
Dobra Kotka
Zgłoś
b................u 2023-06-18, 21:54 17
Mam takiego czarnego skurwesyna, chude to, małe to, a tłucze wszystko, jedno za drugim, szvzirz kret, ptak, jaszczurka, wąż czy małe zające, 2szystko mu jedno, byle mordować. Kochana kicia
Zgłoś
radek225 2023-06-18, 21:54 39
Do tego właśnie stworzony jest kot - do łapania gryzoni, które niszczyły ludzkie zbiory i które roznosiły choroby. Ludzkość w zamian odwdzięczyła się kotom tym, że urządziła im w średniowieczu to samo, co pół milenium później Hitler żydom, cyganom i innym nacjom i narodom. Koty w średniowieczu były na skraju wyginięcia w Europie ponieważ dzieciojeby i inne skurwysyny grzmiały z ambon w kościołach, że każdego kota zamieszkuje szatan, a samo posiadanie kota mogło rzucić cień podejrzenia, że jesteś czarownicą, czarnoksiężnikiem i wysłać Cię na stos. Zabrakło kotów, szczury, myszy mnożyły się na potęgę, a na nich żerowały pchły będące wektorem dżumy. Między innymi dzięki kościółkowym hochsztaplerom, którzy prali mózgi chłopom upadło średniowiecze w Europie, ponieważ dżuma wysłała niemal całą populację Europy do piachu. A wystarczyło tylko nie niepokoić kitku i dać im biegać bez skrępowania po śmierdzących, brudnych średniowiecznych ulicach i zakamarkach.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
SantaMaria 2023-06-18, 22:29 1
ten kot jest piękny :3
Zgłoś
ritu4l 2023-06-18, 22:43 11
Ten szczur zjadłby w całości waszego jebanego jorka, chihuahuę czy innego buldoga francuskiego. Szacun dla prawdziwego kocura

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
slupczanin 2023-06-18, 23:43 9
Na ten kanał powinny raczej trafiać tego typu "polowania"

Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO pierdolnięty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów