Q L I M A XNie polecam kiełbasy nadziewanej szkłem i tym podobnymi wynalazkami, ani starego sprawdzonego sposobu czyli gabki nasaczonej tłuszczem, która blokuje układ pokarmowy. W obecnym stanie weterynarii, kiedy dostępne sa przeswietlenia pchlarza idzie odratowac i problem pozostanie.
W ostatnim czasie nastapiło niesamowite rozmnożenie pchlarzy, nie ma domku jednorodzinnego bez ujadajacego zza ogrodzenia kundla i kazdy spacer zamienia sie w ferie ujadania. Starsze pokolenie kiedys truło ujadajace kundle, ktore im przeszkadzały jak szli do koscioła, teraz widze tradycja zanika i w nocy w sroku miasta słychac ujadanie i wycie jak na jakiejs zapadłej wsi.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Pies pewnie został otruty pestycydami, lub podobnym srodkiem o działaniu paralizujacym dostepnym w chemi domowej(trutka na szczury). Osobiscie polecam nowe pestycydy, nie jebia tak jak kiedyś, cięzko je wykryć. Wystarczy aromatyczna makrela, lub kawał wędzonego boczku a pchlarz nie wyczuje co go czeka.
Nie polecam kiełbasy nadziewanej szkłem i tym podobnymi wynalazkami, ani starego sprawdzonego sposobu czyli gabki nasaczonej tłuszczem, która blokuje układ pokarmowy. W obecnym stanie weterynarii, kiedy dostępne sa przeswietlenia pchlarza idzie odratowac i problem pozostanie.
W ostatnim czasie nastapiło niesamowite rozmnożenie pchlarzy, nie ma domku jednorodzinnego bez ujadajacego zza ogrodzenia kundla i kazdy spacer zamienia sie w ferie ujadania. Starsze pokolenie kiedys truło ujadajace kundle, ktore im przeszkadzały jak szli do koscioła, teraz widze tradycja zanika i w nocy w sroku miasta słychac ujadanie i wycie jak na jakiejs zapadłej wsi.
Żeby ciebie ktoś otruł ty popaprańcu jebany
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.______________
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"______________
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
@up przeczytaj co napisałeś geniuszu
Daje porady jak najlepiej otruc pchlarza. Wiedze czerpałem od lokalnego weterynarza który powiedział że miał przypadki trucia srodkami ochrony roslin, praktycznie nie do odratowania, bo klasyczna trutka na szczury daje jakas szanse. Wiec jak truc to tylko opryskami.
Tak samo jak chcesz uspic szczeniaki to najlepiej wstrzyknać denature za ucho, zasypiaja bezbolesnie, czasami tylko fikną łapkami. Patent tez sprzedany przez weterynarza, który zezłościł sie ze wezwano go do uspienia szczeniat.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Psy niczemu nie są winne, jak go wytresujesz taki będzie a problem, jest taki że każdy idiota może psa mieć.
A teraz ja ci dam rade. Weź ty się rozpędź i pierdolnij porządnie w ścianę, tak żeby ci łeb rozjebało. Zrobisz coś pożytecznego.
Wedzie czerpałam od twojej matki jak była w ciąży, niestety za słaby rozpęd wzięła, stad twój stan umysłowy.
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"A teraz ja ci dam rade. Weź ty się rozpędź i pierdolnij porządnie w ścianę, tak żeby ci łeb rozjebało. Zrobisz coś pożytecznego.
Wedzie czerpałam od twojej matki jak była w ciąży, niestety za słaby rozpęd wzięła, stad twój stan umysłowy.
Skoro juz mówisz o ścianie, nie polecam rozbijanie szczeniaczków o sciane. Jeżeli wróble zalegna ci sie w rynnie, albo szpaki w szczycie dachu to tak. Można piskalki rozjebac o scianę. Szczeniak jest za duży, rzadko kiedy ginie za pierwszym razem, poza tym wrażenia wzrokowo-słuchowe dość nieciekawe. Nie żebym to znał z autopsji i jakas rozemocjonowana lambadziara mi tu płakała. Po prostu widziałem jak sasiad uskuteczniał szczeniaki tłukac je kijem po głowie, jeszcze zyły jak je zakopywał, wiec dedukujac sciana odniosłaby podobny skutek.
To tyle jezeli chodzi o skuteczność sciany w rozjebywaniu istot żywych.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów