Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeżywacie jak mrówka okres. Nasi jak w Smoleńsku wylądowali, to wszyscy miesiąc płakali, a kłócą się do dziś. Mimo winy pilota nikt nie odważył się wsiąść do drugiego samolotu wyremontowanego na tip top. Pielgrzymki do ruskich też skończyły się.
Wina pilota połowiczna.
Był cipą i wykonał polecenie przełożonych.
Jak umiał i mógł- tak wykonał.
Przeżywacie jak mrówka okres. Nasi jak w Smoleńsku wylądowali, to wszyscy miesiąc płakali, a kłócą się do dziś.
O, przepraszam! Ja nie płakałem. Po papieżu (tym jedynie słusznym) też nie.
Wojciech szewko ma kanał na YT ,opowiada o polityce światowej. Poogladajcie to wam trochę, horyzonty poszerzy. Nie lubię arabów w Europie, ale do życia w Libanie czy Palestynie maja pełne prawo. Izraelskie media robią wam gówno z mózgów, a prawda jest taka że walą bombami rakietami celowo w cywilów, u nas demonizuje sie Putina, a nazistowskie rządy w Izraelu się usprawiedliwia.
Chuj mnie obchodzą Arabowie i ich konflikt z Żydami. To nie nasza wojna, obok toczy się ważniejsza. Dlatego pierdolę kanały jakichś nieznanych pseudodziennikarzy, którzy pod pozorem wolnego dziennikarstwa przemycają kacapski punkt widzenia.
I jak to jest, czemu ruskie trole zawsze są proarabskie i antyizraelskie? Czyżby dlatego, że ZSRR twardo stał po stronie Arabów od czasu Wojny Sześciodniowej i Rosja kontynuuje tą politykę? Zawsze ci sami, co szczują na Ukrainę, tak samo jadą po Żydach. Przypadek?
Chuj mnie obchodzą Arabowie i ich konflikt z Żydami. To nie nasza wojna, obok toczy się ważniejsza. Dlatego pierdolę kanały jakichś nieznanych pseudodziennikarzy, którzy pod pozorem wolnego dziennikarstwa przemycają kacapski punkt widzenia.
I jak to jest, czemu ruskie trole zawsze są proarabskie i antyizraelskie? Czyżby dlatego, że ZSRR twardo stał po stronie Arabów od czasu Wojny Sześciodniowej i Rosja kontynuuje tą politykę? Zawsze ci sami, co szczują na Ukrainę, tak samo jadą po Żydach. Przypadek?
Lepiej ogladac znanych dziennikarzy tv?
Czy czerpać wiedzę z tiktokow?
Wojciech szewko prorosyjski?
Najlepsze źródło to Koran.
Trzecia żona Mahometa, Aisza miała 7 lat jak ją poślubił, a 9 jak wyruchał. Każdy muzułmanin to wie i mają z tym problem (słusznie), więc wielu będzie kręcić, że to nie tak jak myślisz, bo wtedy było inaczej, kobiety dojrzewały wcześniej, a może źle policzono jej wiek itp.
Jak tego nie wiesz, to coś chujowo interesujesz się bliskim wschodem.
A przepraszam, nie Koran, tylko Hadisy, takie przypisy do Koranu, bo sam Koran nie opowiada o życiu Mahometa. Tak czy inaczej, święte islamskie księgi o tym mówią.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów