📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fart. Panika gościa, który wbiegł pod lufę prawie skończyła się team kill'em.
Fart jak chuj... Pierwszym co trzeba zrobić, gdy wpadnie się w zasadzkę, to odpowiedzieć ogniem, a że jeden z nich miał niedogodną pozycję, to chciał się jak najszybciej przemieścić, ale popełnił najbardziej podstawowy błąd, który widać na filmie. Szczęście, że operator bardziej ogarniał.
Wszyscy oprócz jednego chłopasia wykonali poprawny manewr. Padnij ogień zaporowy, a tamten łoć leci bokiem i czeka aż 5,56 mu zzaglądnie do dupy
Ale bym go zjebal , a później strzelil mu w ta dupe
DerFels idź uczyć dzieci w podstawówce.
chyba tysiąc razy w call of duty 2 miałem taka sytuacje na multi. po prostu przestajesz klikać.. czym sie tu podniecać?
Co wy wiecie, każdy powienien stać i NAPIERDALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĆ.
Laser znosi na wietrze, tak więc jest mała szansa że zostaliby trafieni.
Laser znosi na wietrze, tak więc jest mała szansa że zostaliby trafieni.
Właściwie to gościu z kamerą powinien podbiec do przodu i i dopiero otworzyć ogień, a drugi nie ruszać się z miejsca bez komendy dowódcy, ale wiadomo adrenalina + panika i różne rzeczy się dzieją.
Chciałem tylko by airsoftowi znawcy nie wpierdalali się w komentowanie.
ja pierdole, 18stolatki oceniają doświadczenie amerykańskich Marines. Pewnie myślą, że ruchają się lepiej niż ich ojcowie. Co do filmu to tam nie było czasu na przypadek, gość wyszkolony jak każdy z nich
Kurwa, wszystko zrobione odwrotnie, ci z lewej powinni paść i napierdalać a ci z prawej dobiec do nich i napierdalać. Kurwa nawet tępe chuje kapitana bomby by wiedziały. To nie jest wina żadnej adrenaliny, stresu, adhd czy czego tam kurwa chcecie. Dobrze wyszkolony żołnierz wie jak się zachować w takiej sytuacji. A sytuacja na filmie jest nawet średnio stresująca bo ktoś gdzieś strzela, prawdopodobnie do nich, ale żaden nie dostał, nie wyskoczył ciapak z pekaśką 5 metrów od nich czy wyjechał czołg z budynku. Jedynie coś takiego mogło by usprawiedliwić panikę... Tępe chuje
Generalnie chodzi mi o to że winny jest ten z kamerą bo nie ma prawa strzelać jeśli jego koledzy są przed lufą, ten co przebiegł też źle zrobił ale można było to usprawiedliwić brakiem osłony.
Generalnie chodzi mi o to że winny jest ten z kamerą bo nie ma prawa strzelać jeśli jego koledzy są przed lufą, ten co przebiegł też źle zrobił ale można było to usprawiedliwić brakiem osłony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów