📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pozytywnie nastrajający materiał. Dobrze, że od czasu do czasu nagrywanie kamerką nie ma uderzać w ludzi, a ukazać co nieco pogodnych obrazów.
To kierowca, który pamięta, że po wyjściu z auta także staje się pieszym.
Fajna sprawa, ja zawsze macham jak mnie ktoś puści, nieraz miałem "odmachane" trzeba więcej takich pozytywów wprowadzać na ulicach, to może drogowego chamstwa ubędzie choć trochę.
Wielkie mi halo.... To powinna byc normalna rea
Kurwa, nie ten klawisz.... Chcialem napisac ze to powinna byc normalna reakcja kierowcy. KAZDEGO kierowcy.
Kurwa, nie ten klawisz.... Chcialem napisac ze to powinna byc normalna reakcja kierowcy. KAZDEGO kierowcy.
Też tak robię i jak jade autem, w pewnym sensie uczę przechodniów na pasach, że należy mówić dziękuję, mówiąc głośno przy otwartej szybie "nie ma za co"...
@pokson
To jest normalna reakcja każdego kierowcy. Jeśli ktoś tak nie reaguje, to znaczy, że nie jest normalnym kierowcą, tylko pierdolonym burakiem w swoim wozidle.
To jest normalna reakcja każdego kierowcy. Jeśli ktoś tak nie reaguje, to znaczy, że nie jest normalnym kierowcą, tylko pierdolonym burakiem w swoim wozidle.
Tomikchomik1 napisał/a:
Też tak robię i jak jade autem, w pewnym sensie uczę przechodniów na pasach, że należy mówić dziękuję, mówiąc głośno przy otwartej szybie "nie ma za co"...
A tak naprawdę słychać: "gdzie leziesz mi pod koła ślepa kurwo".
i tak pójdziesz do piekła
Ale co w tym niezwykłego? Ja zawsze dziękuję jeśli ktoś się zatrzymał a wcale nie musiał. Kiwnięciem głową, podniesieniem otwartej dłoni. Jako kierujący też zawsze podziękuje, chociażby awaryjnymi.
Kurwa, dożyliśmy czasów kiedy to normalne ludzkie reakcje muszą być filmowane i wrzucane do netu. Jako ciekawostka? Czy próba zdobycia kasy/lajków?
Jeszcze trochę i będą kompilacje mówienia "dzień dobry" do sąsiadów mijanych na ulicy.
Kurwa, dożyliśmy czasów kiedy to normalne ludzkie reakcje muszą być filmowane i wrzucane do netu. Jako ciekawostka? Czy próba zdobycia kasy/lajków?
Jeszcze trochę i będą kompilacje mówienia "dzień dobry" do sąsiadów mijanych na ulicy.
@up Jest w tym to niezwykłe że czasem niewiele trzeba, aby choć troche pojawił się nam jak i zarówno drugiej osobie tzw. "banan" na twarzy. Jak widać niewiele trzeba aby choć na chwile sprawic komuś radość takim gestem.
Jeśli chcesz zdobywac jak to powiedziales: kase/lajki to lec krecic takie filmy, przeciez sam na to wpadles.
Bez jakiejkolwiek urazy.
Pozdro
Jeśli chcesz zdobywac jak to powiedziales: kase/lajki to lec krecic takie filmy, przeciez sam na to wpadles.
Bez jakiejkolwiek urazy.
Pozdro
Komu sie chciało takie coś zlepiać uoe
A na chamów co się przeciskają między pieszymi na przejściu warto mieć parę kamieni w kieszeni.
@kujwdubie111 - nie potrafisz czytać ze zrozumieniem czy z premedytacją obracasz kota ogonem? Ja zadałem pytanie ale jeśli mają odpowiadać tacy jak ty, to uznajmy je za retoryczne.
Bez urazy.
Pozdrawiam.
Bez urazy.
Pozdrawiam.
osz Ty...
tylko czychasz,żeby se jakiegoś pieszego przepuścić i nagrać
tylko czychasz,żeby se jakiegoś pieszego przepuścić i nagrać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów