📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za taki numer powinni kolesiowi odebrać dożywotnio prawo jazdy. Błędy za kierownicą - tak, nikt nie jest nieomylny; bezmyślność i głupota - w żadnym razie.
nie wiem gdzie tutaj jest refleks:D kazdy odruchowo by zahamował widząc przed soba samochód.
widać że wpadł w turbulencje, możliwe że hard był poza ujęciem kamery. Szkoda że w tego barana tir nie przyładował...
dobry typ
mialem podobnie przy mniejszej predkosci i do zmoczenia pieluchy niewiele brakowalo a z tego niewiele bylobyco zbierac
mialem podobnie przy mniejszej predkosci i do zmoczenia pieluchy niewiele brakowalo a z tego niewiele bylobyco zbierac
Nastepnym razem niech zapierdala troche szybciej, nie pojmuje glupoty ludzi ktorzy skladaj swoje zycie na rece innych. I co takie wazne by bylo ze to wina kierowcy ? Jak zdechl i tak motocyklista ?
kurwa kocham oglądać 44 sec. filmik gdzie 99% nic się nie dzieje a "akcja" jest przez ledwo sekundę i jak by nie można było wyciąć tych ostatnich 20 sec gdzie już jest po wszystkim....
nie refleks a fuks
Gdyby motocyklista jechał z dozwoloną prędkością to z pewnością byłby w stanie go ominąć bez ryzyka..
krishna napisał/a:
Gdyby motocyklista jechał z dozwoloną prędkością to z pewnością byłby w stanie go ominąć bez ryzyka..
Troll czy zwykly idiota? Motocyklista zawsze jest wspolwinny, bo jechal z niedozwolona predkoscia! Chuj z tym, ze to jest bezpieczne w przypadku braku pacanow w puszkach, ktorzy wpierdalaja sie tuz przed rozpedzony pojazd, oczywiscie nie majac pierwszenstwa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów