klubu "Amnesia"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
izig napisał/a:
taaa bezrobotny na ibize jedzie...
za ostatnią wypłatę poszedł w balet czujesz to ?!
To jest prawdziwa reklama klubu
jak bym takie siano miał na koncie to też bym se kurwa mół amneziować
@up
mół (poprawnie MUŁ) - niezlityfikowana skała klastyczna, tworząca się w naturalnych zbiornikach wodnych, zbudowana z mieszaniny pyłu i iłu o różnym składzie mineralnym z dodatkiem substancji organicznych, znajdująca się obecnie na Twoim koncie.
mół (poprawnie MUŁ) - niezlityfikowana skała klastyczna, tworząca się w naturalnych zbiornikach wodnych, zbudowana z mieszaniny pyłu i iłu o różnym składzie mineralnym z dodatkiem substancji organicznych, znajdująca się obecnie na Twoim koncie.
To zabłysłeś! ToJaTenOn Widać że "muł" masz w głowie
Jemu chodziło o "mógł" ale, że mu wcięło jedną literkę to taki "muł" podłapał i chciał popłynąć poprawną polszczyzną
Nie pykło Ci jak kur*ie w deszcz...
Do szkoły idź gimbazo chłoń wiedzę
Jemu chodziło o "mógł" ale, że mu wcięło jedną literkę to taki "muł" podłapał i chciał popłynąć poprawną polszczyzną
Nie pykło Ci jak kur*ie w deszcz...
Do szkoły idź gimbazo chłoń wiedzę
Cytat:
za ostatnią wypłatę poszedł w balet czujesz to ?!
tak, tylko że z któregoś z krajów zachodnich; przeciętny polak może sobie pomarzyć i mówię tu o nawet "średniej krajowej" 3500 zl = ~1000 euro
ale to wszystko dla tych pięknych bogatych i szczęśliwych ludzi ;(
Nie ma co się oszukiwać, imprezy na IBIZIE są najlepszymi eventami klubowymi jakie są.
Niestety Polsce jeszcze daleko do takich standardów jakie panują w większości krajach bardziej rozwiniętych w temacie muzyki klubowej.
U nas w radiach można usłyszeć jedynie śmieci, totalny chłam jest nam wciskany, a polaczki się Tym jarają bo to leci w radiach i to jest fajnie.
Z zamiłowania jestem DJ oraz Producentem i tyle ile się nagrałem i nasłuchałem u ludzi jacy to oni są mądrzy na temat muzyki (nie chodzi mi tylko tutaj o muzykę klubową) i jedynym ich wyznacznikiem zajebistości jest radio.
Pożal się Boże...
Zapewne za jakieś 30-50 będzie można pograć oraz posłuchać i pobawić się przy dobrej muzyce w naszym pięknym kraju gdzie między wódką a zakąską jest miejsce tylko dla Disco Polo....
Niestety Polsce jeszcze daleko do takich standardów jakie panują w większości krajach bardziej rozwiniętych w temacie muzyki klubowej.
U nas w radiach można usłyszeć jedynie śmieci, totalny chłam jest nam wciskany, a polaczki się Tym jarają bo to leci w radiach i to jest fajnie.
Z zamiłowania jestem DJ oraz Producentem i tyle ile się nagrałem i nasłuchałem u ludzi jacy to oni są mądrzy na temat muzyki (nie chodzi mi tylko tutaj o muzykę klubową) i jedynym ich wyznacznikiem zajebistości jest radio.
Pożal się Boże...
Zapewne za jakieś 30-50 będzie można pograć oraz posłuchać i pobawić się przy dobrej muzyce w naszym pięknym kraju gdzie między wódką a zakąską jest miejsce tylko dla Disco Polo....
@upup
Więc co jest tym wyznacznikiem "zajebistej" muzy? Kto ma prawo decydować o tym co jest dobre, a co gówniane?
Więc co jest tym wyznacznikiem "zajebistej" muzy? Kto ma prawo decydować o tym co jest dobre, a co gówniane?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów