📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pomyślcie do czego to doszło, normalni ludzie muszą się tłumaczyć przed jakimiś pederastami.
Dać pedałom palca to wezmą całego chuja...
Dać pedałom palca to wezmą całego chuja...
Wszystko jest Git poki nie wychodzi mi nikt na ulice i nie proboje na siłe wpierdalać mi swoich racji. Ja nie przypominam sobie aby kiedykolwiek heteroseksualni wychodzili na ulice z transparentami "lubie lizac cipki" i nie rozumiem po chuj ktos normalny mialby to robic. Niestety zyjemy w czasach kiedy to my, ludzie normalni stajemy sie "nienormalni".
Cytując pyta.pl "Nie toleruje pani mojej nietolerancji, czyli jest pani nietolerancyjna, jest pani faszystka"
Cytując pyta.pl "Nie toleruje pani mojej nietolerancji, czyli jest pani nietolerancyjna, jest pani faszystka"
A ja dodam od siebie że jak ktoś jest taki chojrak progejowski to niech się zastanowi jak by się czuł jakby miał dwóch tatusiów, Tatuś numer 1 ładowałby w sukience Tatusia numer 2 i o tym wszystkim wiedzieliby koledzy ze szkoły.
Kawagawa, dlatego trzeba zmienić całe społeczeństwo, surowo karać mowę nienawiści, robić np. takie kursy w szkołach, że przez tydzień będzie dziecko mieszkało w domu z dwoma tatusiami itd., wtedy będzie tolerancja w społeczeństwie i całe LGBT będzie mogło adoptować sobie dzieci!
BTW.
BTW.
Teraz wreszcie jest głośno o tym, że biali ludzie są na wyginięciu przez nygierów i ciapatych, ale nieeeeeee zezwalajmy na homoseksualizm, przecież w miłości nie chodzi o przetrwanie gatunku... A nie, zaraz! Jednak chodzi! Po to nasz organizm odczuwa miłość - żeby się rozmnażać.
Tak się właśnie zastanawiam, jakie to uczucie świadomie przeczyć swojej naturze jako człowiek.
Panowie, chyba czas zatrudnić się w fabryce Durexa i poprzekłuwać wszystkie gumki, jakie zostaną wyprodukowane. Bo ja "czarno" widzę przyszłość ludzkości.
Teraz wreszcie jest głośno o tym, że biali ludzie są na wyginięciu przez nygierów i ciapatych, ale nieeeeeee zezwalajmy na homoseksualizm, przecież w miłości nie chodzi o przetrwanie gatunku... A nie, zaraz! Jednak chodzi! Po to nasz organizm odczuwa miłość - żeby się rozmnażać.
Tak się właśnie zastanawiam, jakie to uczucie świadomie przeczyć swojej naturze jako człowiek.
Panowie, chyba czas zatrudnić się w fabryce Durexa i poprzekłuwać wszystkie gumki, jakie zostaną wyprodukowane. Bo ja "czarno" widzę przyszłość ludzkości.
ja tam do lesbijek nic nie mam ale pedałów trzeba tępić skurwysynów
Zajebista reklama, powinni w Polsce takie puszczać żeby zrobić zdrowe prawicowe społeczeństwo. A jak na sztandarach jest Kaczyński, Macierewicz i Rydzyk to część woli już homoseksualistów...
Iona institute natchniona mądrością samego ducha świętego zapomniała podać przepis na rodziców samotnie wychowującyh dziecko. Bo podążając ich logiką takie rodziny też nie są normalne, dzieciak ma tylko jedno z rodziców. Ja rozumiem, że pomysł dawania praw do adopcji parom homoseksualnym budzi, zwłaszcza w społeczeństwach nietolerancyjnych i głęboko skażonych katolicyzmem, dość duże kontrowersje. Czy jednak powinniśmy pytać o zdanie zarząd konserwatywnej organizacji katolickiej o zdanie w tej sprawie? To trochę jakby ku klux klan patronował tygodniowi kultury Afroamerykańskiej.
Pierdole, nawet nie napisałeś na jakim poziomie trzeba znać angielski...
Nad czym tu deliberować? Niech sobie homosie mają związki partnerskie, przez co rozumiem opiekę, odpowiedzialność za współ(tfu!)partkurwanera, dziedziczenie bezpośrednie i inne takie. Ale! Nie wolno dać parom o tej samej płci statusu małżeństwa, ponieważ sama definicja w/w to wyklucza.
Homoseksualizm to wada, ułomność.
Homoseksualizm to wada, ułomność.
Spotkanie grona kierowniczego w dużej amerykańskiej (na obecne czasy, to w każdym rozwiniętym kraju pozwalającym sobie na multikulti) firmie. Podczas planowania, do sali wchodzi prezes i informuje załogę, że będą cięcia więc muszą kogoś zwolnić, po czym rozgląda się po sali :
-żyd: oskarżę was o antysemityzm,
-murzyn: to byłby rasizm,
-kobieta: nawet o mnie nie myślcie wy szowiniści,
-starszy mężczyzna: to z powodu wieku, spotkamy się w sądzie,
-wyznawca islamu: chyba nie zamierzasz mnie zwalniać z powodu moich wierzeń religijnych, prawda?
-grubas: bo jestem gruby? no nie sądzę,
-meksykanin: to, że jestem emigrantem, nie oznacza, że jestem gorszy - sędzia może to potwierdzić.
Nagle oczy wszystkich powędrowały w stronę 30-letniego, wysportowanego, zdrowego, białego mężczyzny, który jest katolikiem.
-wiecie co? muszę wam coś wyznać... jestem gejem.
Spotkanie grona kierowniczego w dużej amerykańskiej (na obecne czasy, to w każdym rozwiniętym kraju pozwalającym sobie na multikulti) firmie. Podczas planowania, do sali wchodzi prezes i informuje załogę, że będą cięcia więc muszą kogoś zwolnić, po czym rozgląda się po sali :
-żyd: oskarżę was o antysemityzm,
-murzyn: to byłby rasizm,
-kobieta: nawet o mnie nie myślcie wy szowiniści,
-starszy mężczyzna: to z powodu wieku, spotkamy się w sądzie,
-wyznawca islamu: chyba nie zamierzasz mnie zwalniać z powodu moich wierzeń religijnych, prawda?
-grubas: bo jestem gruby? no nie sądzę,
-meksykanin: to, że jestem emigrantem, nie oznacza, że jestem gorszy - sędzia może to potwierdzić.
Nagle oczy wszystkich powędrowały w stronę 30-letniego, wysportowanego, zdrowego, białego mężczyzny, który jest katolikiem.
-wiecie co? muszę wam coś wyznać... jestem gejem.
Wali mnie czy potraktujecie mnie jako rasistę czy nietolerancyjnego, ale gdyby normalne było homo i lesb to po jednym pokoleniu ludzkość by szlag trafił. Tyle na ten temat i ch...j
To nie chodzi o możliwość posiadania dzieci. Chodzi o to by pedalstwa nie szerzyć. i cała filozofia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów