📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
piszę w ciemno, że jachimek był najlepszy, zaraz obejrzę, zweryfikuję i odpiszę czy miałem rację
nie wiem, czy lepsze, ale w połowie dałem piwko, warte nawet obejrzenia
nie wiem, czy lepsze, ale w połowie dałem piwko, warte nawet obejrzenia
Przyszło kilkoro ludzi a najlepsze texty miał typek który napisał list.
Czas umierać stendaperzy.
Czas umierać stendaperzy.
Wiedziałem kurwa że ktoś napisze: dajcie całość a nie kurwa części, każdego z osobna itp. Teraz ci co narzekali niech wezmą i posklejają wszystkie roasty Abelarda Gizy w całość i nie będzie pierdolenia.
Swoją drogą zajebisty list zajebiście odczytany
Swoją drogą zajebisty list zajebiście odczytany
Moja klasyfikacja: List, Syrek - Dąbrowski i Jachimek reszta straszny kał
Kwestia gustu kto wypadł najlepiej. Dobrze że to Wojtek czytał ten list.
myslałem że to kabaret dno
całość jest całkiem znośna, pomimo tego, że ktoś pojebał definicje raostów w Polsce.
Roast Andrzeja, to jazda po Andrzeju, nie po wszystkich którzy go roastują, włącznie z Andrzejem. Ale cóż.
Roast Andrzeja, to jazda po Andrzeju, nie po wszystkich którzy go roastują, włącznie z Andrzejem. Ale cóż.
Wkurwiają mnie te roasty-sroasty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów