📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Słychać, że czarnuch nagrywa.
Tiktok jest zajebisty, jestem tam pół doby
jak zaglądam na sadola to tak jakiś głupiej tu
jak zaglądam na sadola to tak jakiś głupiej tu
SocialMedia napisał/a:
Thalidomide
To nie choroba, tylko związek chemiczny. Kiedyś afera była, bo talidomid był sprzedawany jako środek przeciwbólowy/przeciwwymiotny/uspokajający bezpieczny dla ciężarnych. Skutkiem stosowania leku przez ww kobiety były deformacje u dzieci np takie jak u faceta na filmiku.
czlowiek-tyranozaur
Lo kurwa co to jest co to kurwa jest ? Ale przejebane ale chociaż czarny nie jest to juz profit
To jest Sadistic. Możecie nie wrzucać materiałów z aplikacji dla pedałów, Michała Szpaka, ekipy friza, księży pedofili, cweli w rurkach z grzyweczkami i koszulami z wielkim dekoltem, osób jedzących gówno, upośledzonych umysłowo, youtuberów i innych skurwysynów? Albo przynajmniej jak wrzucacie to zamazujcie to spedalone logo, bo od patrzenia na niego można katarakty dostać.
To jest Sadistic. Możecie nie wrzucać materiałów z aplikacji dla pedałów, Michała Szpaka, ekipy friza, księży pedofili, cweli w rurkach z grzyweczkami i koszulami z wielkim dekoltem, osób jedzących gówno, upośledzonych umysłowo, youtuberów i innych skurwysynów? Albo przynajmniej jak wrzucacie to zamazujcie to spedalone logo, bo od patrzenia na niego można katarakty dostać.
wywalilbym tylko ludzi jedzacych gowno - oni tu akurat pasują,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów