18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
innyczlowiek 2012-12-11, 22:55 10
Proszę, idź być gimbusem gdzie indziej...
Zgłoś
E................t 2012-12-12, 1:17
restrykcje znanch i wplywowych osob sie nie tycza tacy ludzie maja hajs i zawsze sie wykupia ;/
Zgłoś
Echis 2012-12-12, 2:29 49
Makłowicz jara ładnie. Na marszach dużo razy był. Mógłby odjebać podróż do holandii i w kofiku batonga zapalić na wizji, a potem robić ciastka na marihuanowym mleku, albo z haszem. Ale by się kurwa oburzyło ciemne społeczeństwo

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
~Velture 2012-12-12, 6:14 2
Tak to na żydów szczekamy wszyscy ale jak żyd jest za legalizacją maryśki to już jest dobry?

Jebnijcie się w te puste łby i bądźcie konsekwentni.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
konto1981 2012-12-12, 11:06 9
innyczlowiek, Tobie się sufit na głowę nie upadł?
4 posty i każdy z nich osiąga poziom dna, najlepiej będzie jak zrobisz dobry uczynek i wogóle nie będziesz nic pisał. A wogóle to
Zgłoś
błazen 2012-12-13, 15:18 5
Idź być ćpunem gdzie indziej.
Zgłoś
Piechur23 2012-12-13, 15:28 4
Echis napisał/a:

Makłowicz jara ładnie. Na marszach dużo razy był. Mógłby odjebać podróż do holandii i w kofiku batonga zapalić na wizji, a potem robić ciastka na marihuanowym mleku, albo z haszem. Ale by się kurwa oburzyło ciemne społeczeństwo

Dla ciebie jak ktoś nie jest za legalizacją to jest ciemny?
Zgłoś
Policeman 2012-12-13, 15:47
To nie jest ten burak i cham, który dostał pracę w telewizji z uwagi na żonkę? Nie jest kucharzem, nie jest podróżnikiem, nie jest prezenterem, ale cóż, warto się wżenić porządnie.
Zgłoś
brt1529 2012-12-13, 15:48 4
Ta legalizacja to już taki nudny temat jak smoleńsk. Na kwejku co drugi obrazek to czerwone oczy albo jakies gimbusiarskie teksty o jaraniu. Kto chce palic to przecież bez problemu może to robić to po co się z tym tak afiszować? Jak będzie legalne to gimbazie i tak się znudzi po tygodniu bo wtedy będzie zbyt mainstreamowe
Zgłoś
Matt91 2012-12-13, 15:54
dokładnie, albo dowalą takie ceny, że bokiem wyjdzie im to palenie.
Zgłoś
Clematis 2012-12-13, 16:20 6
A ja tam Makłowicza lubie.
I jako jeden z nielicznych puszczanych na wizję umie posługiwać się naszym językiem.

Ale widze, że dzisiaj w cenie jest nienawidzenie WSZYSTKIEGO.

Zastrzegam, iż moje zdanie może zmienić się w przeciągu minuty i chuj.
Zgłoś
sadyk 2012-12-13, 16:34 1
Velture napisał/a:

Tak to na żydów szczekamy wszyscy ale jak żyd jest za legalizacją maryśki to już jest dobry?

Jebnijcie się w te puste łby i bądźcie konsekwentni.

Makłowicz nie ma żydowskich korzeni. Najbliżej mu chyba do Ormianina.
Zgłoś
Echis 2012-12-13, 16:59
@Piechur23 uważam za ciemnego każdego, kto nie ma racjonalnego argumentu, dlaczego MJ powinna być nielegalna.

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
raper900 2012-12-13, 17:31 1
Policeman napisał/a:

To nie jest ten burak i cham, który dostał pracę w telewizji z uwagi na żonkę? Nie jest kucharzem, nie jest podróżnikiem, nie jest prezenterem, ale cóż, warto się wżenić porządnie.

Kurwa, żal ci dupę ściska? Co z tego, że dostał się przez żonę, jeśli jeszcze go nie wyjebali to znaczy, że nie jest zły. Sam sobie znajdź żonę z posagiem i najlepiej całym królestwem zamiast zazdrościć innym.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów