napewno ciekawsza od tych jakie sa u mnie(chyba,bo nie chodze)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
popie**olone byloby gdybym powiedzial zeby nalali ci do szyi.
Ale naprawdę nie musisz opowiadać, jak się zabawiacie w wolnym czasie.
patrząc na treść komentarzy, coraz więcej idiotów się na portalu pojawiło, nie wiem czy to moda jakaś czy jaki chuj.
ale jak macie pisać takie głupoty jak to wszystko co nademną, to lepiej nie piszcie w ogóle. :/
ale jak macie pisać takie głupoty jak to wszystko co nademną, to lepiej nie piszcie w ogóle. :/
Ja z kolei jestem fanem metalu i zatwardziałym katolem jednocześnie. Którego takie coś odrzuca.
Jeszcze kurwa do kościoła panienki tańczące na rurze wprowadźcie i zamiast Komunii rozdawajcie vouchery na żarcie w McD.
Jak chcę posłuchać chrześcijańskiego metalu/rocka, to puszczam sobie płytkę 2Tm2,3 (lekki polski rock), unblack (Azmabeth, , Crimson Moonlight, Mercy, Divine Symphony itp itd.) czy konkretne pro-chrześcijańskie zespoły( Krusader - power metal, czy klasycznie grajaca Eterna), a nie idę na hipsterską mszę.
Jeszcze kurwa do kościoła panienki tańczące na rurze wprowadźcie i zamiast Komunii rozdawajcie vouchery na żarcie w McD.
Jak chcę posłuchać chrześcijańskiego metalu/rocka, to puszczam sobie płytkę 2Tm2,3 (lekki polski rock), unblack (Azmabeth, , Crimson Moonlight, Mercy, Divine Symphony itp itd.) czy konkretne pro-chrześcijańskie zespoły( Krusader - power metal, czy klasycznie grajaca Eterna), a nie idę na hipsterską mszę.
A ja apropo treści komentarzy powiem tak, coraz więcej ludzi będzie się tu z kwejka zdarzało odkąd ww. umieścił hotlinka na dole swojej strony...
A ja widze tam z tyłu diabeł się już wkrada, tak czerwono jest!
to teraz kolejna msza tematyczna EROTIC MASS !!! dziwki przy rurach itp... a dla wiernych w przebraniu tematycznym wejście gratis (taca nie wymagana)
ja pierdole taki "rock"
W Anglii, do kosciolow nikt nie chodzi, teraz sa tam male kina, dzieciaki maja tam swoje proby, graja, pija itp.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów