napewno ciekawsza od tych jakie sa u mnie(chyba,bo nie chodze)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Byłem na tej mszy. Fajnie było xD
Gdyby nie mohery które popuściły mocz od mocnego nagłośnienia dotrwał bym do końca.
Gdyby nie mohery które popuściły mocz od mocnego nagłośnienia dotrwał bym do końca.
Szkoda, że nie dubstep albo rap Niech rozsypią jeszcze piasek, że niby plaża, albo postawią dmuchany basen na środku, a przed wejściem sprzedają stroje kąpielowe. Na pewno więcej ludzi by się wybrało na mszę
Cytat:
napewno ciekawsza od tych jakie sa u mnie(chyba,bo nie chodze)
Nie musisz się wcale obnażać z tym, że nie chodzisz. Mi to akurat nie imponuje.
paww napisał/a:
Szkoda, że nie dubstep albo rap Niech rozsypią jeszcze piasek, że niby plaża, albo postawią dmuchany basen na środku, a przed wejściem sprzedają stroje kąpielowe. Na pewno więcej ludzi by się wybrało na mszę
czy ty masz glowe tylko po to,zeby ci deszcz do szyi nie padal
Jestem ateistą ale brawa dla księdza za odwagę i podejście do ludzi, przynajmniej nie jest kolejnym zamulonym klechą gadającym wyuczone regułki. Co nie zmienia faktu ze i tak brzmi to do dupy.
no to kler ma juz przejebane u biskupa bez laski sie nie obejdzie
Cytat:
czy ty masz glowe tylko po to,zeby ci deszcz do szyi nie padal
Widzę, że nie do końca zrozumiałeś przesłanie mojej wypowiedzi. Skoro trzeba to napiszę to prościej - uważam, że jest to popierdolony pomysł, tak samo jak frytki w kebabie..
Powiedz kolegom, żeby wymyślili ci jakieś inne powiedzenie
paww napisał/a:
Widzę, że nie do końca zrozumiałeś przesłanie mojej wypowiedzi. Skoro trzeba to napiszę to prościej - uważam, że jest to popierdolony pomysł, tak samo jak frytki w kebabie..
Powiedz kolegom, żeby wymyślili ci jakieś inne powiedzenie
popierdolone byloby gdybym powiedzial zeby nalali ci do szyi.
nie gadaj ze ci frytki w kebabie nie wchodza.dziwny koles z ciebie
chodzenie do kościoła robi z Ciebie takiego chrześcijanina ,
jak siedzenie w garażu robi z Ciebie auto ...........
jak siedzenie w garażu robi z Ciebie auto ...........
@up jebanie wtórnych komentarzy czyni z ciebie takiego debila jakiego czyni. Nie wiem jak to miało być na temat.
ej, to jest dalej? Czy to jednorazowy event?
ej, to jest dalej? Czy to jednorazowy event?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów