Polak przyłapany na kradzieży piwa, a następnie zagoniony do rowu, daje efektowny pokaz ku uciesze publiki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wspomaga się czarami, widzieliście te rozbłyski na trawie?
Przecież nad nim stoi dwóch gości obejmujących się. Nic dziwnego, że mu nerwy puściły
Wstyd jak chuj, wpaśc zagranicą na kradzieży piwa i śmieci o lącznej wartości ~10 euro, ale to tylko potwierdza tezę, że "wyjechali najlepsi".
jaki gość jakby nie mógł z drugiej strony spierdolić lub iść na wprost przez to bagno
przejmowac sie tym ze ktos siedzi w rowie pelnym wody ? pojebalo was? nigdy w zyciu. chuj z tym ze to polak, ja mu tam wlazic nie kazalem.. :d
Frygolini napisał/a:
Nie wiadomo czy to Polak.
Podkręć głos. Parę razy słychać soczyste "kurwa" z jego ust.
Wstyd i hańba! Holandia nie jest miejscem dla takich ludzi
Zwykły śmieć, żaden rodak. W Holandii przez takich jak ten to człowiekowi trudno się na dzień dobry przedstawić że jest się z Polski.
Świnia tam, gdzie jej miejsce - widać, że to jego naturalne środowisko.
Chyba raczej robak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów