Polak przyłapany na kradzieży piwa, a następnie zagoniony do rowu, daje efektowny pokaz ku uciesze publiki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
osa79 napisał/a:
@Szron
co ty pierdolisz ??!!
Jaki ma to związek z klipem i polskim bydlęciem na klipie ??!!
typowe polactwo, jak brak argumentów to odwracamy "kota ogonem" ^^
Co do tego "kota"
To odwracanie kota ogonem opanowali do perfekcji żydołaki.
To ich cecha genetyczna.
Więc się zgodzę z Tobą co do słowa "polactwo"
Dla mnie to właśnie słowo świetnie przedstawia naturę i zachowanie żydoklexów.
Egoistyczni, nie tolerancyjni, rasistowscy i narodowi megalomanowie
Dla mnie to właśnie nie Polak a "polski" żyd siedzi w tym rowie.
A z resztą co się tak spinasz?
Zabolało że o żydkiewkach prawdę napisałem?
Czy może nie zrozumiałeś mojego wpisu?
Przeczytaj jeszcze raz, jak będzie za mało to jeszcze raz a jak to nie pomoże to poproś kogoś z dorosłych żeby ci to przetłumaczył na twoje. A jak to nie pomoże to
Mom and Death napisał/a:
A to patologia najniższych możliwych lotów.
To jest właśnie taki rasowy przykład "polskiego" żydka.
Ego ma większe niż jego bicepsy oba wzięte, a w głowie sieczka.
No i ten brak "R"
Taki z niego taki "obak" co to za dwa rolexy się sprzedał.
Tuskowi, Gronkiewiczowej i wielu innym "polskim" żydom brak R, w umiejętności mówienia.
Oczywiście nie jest to zasadą. Ale dobrą wykładnią.
Żyda najłatwiej idzie poznać po zachowaniu i tym jaki ma stosunek do innych ludzi - nie żydów. Żydołaki mówią na nie żydów - Goj .
Butny, wszystko wiedzący, egoistyczny, rasistowski itd itp.
I długo by tak można było.
@Szron: ty jesteś jakiś popierdolony? Testo jest Polakiem i przepięknie troluje ludzi co doskonale widać na Twoim przykładzie a więc polecam udać się po...
Szron napisał/a:
Tuskowi, Gronkiewiczowej i wielu innym "polskim" żydom brak R, w umiejętności mówienia.
Oczywiście nie jest to zasadą. Ale dobrą wykładnią.
Chcesz numer znajomego psychiatry?
1:15 kolega go namaścił. A mówią, że polacy zakładają skarpety do sandałów.
Mom and Death napisał/a:
@Szron: ty jesteś jakiś popierdolony? Testo jest Polakiem i przepięknie troluje ludzi co doskonale widać na Twoim przykładzie a więc polecam udać się po...
Obrazek
On mnie z trollował? hahaha błagam litości.
Jakaś tępa dzida z flaczym ciałkiem, plująca na wszystko i wszystkich nie jest warta mojej dalszej uwagi.
Na filmiku z "rolexami" wystawił sobie wystarczające świadectwo kim, a raczej czym jest.
I nie mam zamiaru oglądać jego wypocin.
Zdania swojego na jego temat nie zmienię.
Nawet jak byście mieli się posrać w porcięta.
Wy możecie dokarmiać trolla ile wam się podoba.
Ja tego robić nie zamierzam.
Ba możecie go nawet czcić.
Ale do czego to doszło?
Że mieć idiotę za idola.
Pozostaje tylko pogratulować.
Tego jak słabi i wysterowani jesteście.
Nara
Szafa_Srająca napisał/a:
Chcesz numer znajomego psychiatry?
Tobie pomógł? Jeżeli tak, to dawaj ten numer ino w trimiga
Szafa_Srająca napisał/a:
Podkręć głos. Parę razy słychać soczyste "kurwa" z jego ust.
A może to Węgier? U nich też używa się słowa "kurwa" i znaczy to samo. Więc to że usłyszałeś jakąś "kurwę" nie znaczy że to Polak.
Oo znalazłem Polaka!
A nie to czarno skóry, który skończył gimnazjum w Polsce...
A teraz już możesz śmiało
Hahah w Holandi otworzyli Z.O.O gdzie Orangutany gównem rzucaja na wolności ^^
Szron napisał/a:
Tobie pomógł? Jeżeli tak, to dawaj ten numer ino w trimiga
Pomógł, przekazał sprawę dobremu neurologowi.
Dzwoń pod 566 108 100.
Szafa_Srająca napisał/a:
Pomógł, przekazał sprawę dobremu neurologowi.
Dzwoń pod 566 108 100.
Raczej nie skorzystam.
Bo każdy psychol mówi że już mu dobrze że już jest normalny.
I pastylek panie doktorze to ja już brać nie muszę...
A po twoich warnach widzę że deko pod sufitem ci nie teges.
Nara
gdybym byl tym edziem co go wolal to wyciagnalbym go za szmaty z rowu, jebnal w leb i spetal zeby nie spierdolil jak policja przyjedzie. zajebal tyskie i pulpety w sloikach-smakosz pierdolony
Poszukałem parę info i tak:
Cała szopka odbyła się w Veen a 28 letni debil z nagrania pochodzi z miejscowości Aalburg, podobno raz już kradł wcześniej z tego samego sklepu ale poprzednim razem udało mu się spierdolić. A teraz coś śmiesznego, w tydzień tego zajścia jego 31 letnia ex dziewczyna dostała zawiadomienie o zgłoszeniu tego iż znęcała się nad naszym kanałowym bohaterem. To teraz już jasne kto mu porobił banię. Aha i ponoć ta akcja narobiła sporej oglądalności temu portalowi skąd jest nagranie i materiał.
Link do źródła, tylko że po holendersku:
digitaalburg.com/modder-gooiende-pool-inmiddels-landelijk-nieuws/
Cała szopka odbyła się w Veen a 28 letni debil z nagrania pochodzi z miejscowości Aalburg, podobno raz już kradł wcześniej z tego samego sklepu ale poprzednim razem udało mu się spierdolić. A teraz coś śmiesznego, w tydzień tego zajścia jego 31 letnia ex dziewczyna dostała zawiadomienie o zgłoszeniu tego iż znęcała się nad naszym kanałowym bohaterem. To teraz już jasne kto mu porobił banię. Aha i ponoć ta akcja narobiła sporej oglądalności temu portalowi skąd jest nagranie i materiał.
Link do źródła, tylko że po holendersku:
digitaalburg.com/modder-gooiende-pool-inmiddels-landelijk-nieuws/
I kurwa wszyscy więźniowie wrajacją czarterem .... aby zasiąść we więźniu.
Mam znajomego co ma dostał kolegium, 3000 kary za kłusownictwo, bo nie miał co jeść . Nie spłacał kolegium to poszedł na 30 dni do więźnia. Odliczali mu 100 dzienne.
Po odbyciu kary powiedział " za 100 zł dziennie to po roku sam bym zbudował dom, za 100 zł dziennie kłusowałbym w biedronce albo innym supermarkecie, za 100 zł dziennie nawet jak bym pił i palił to zostawałoby mi 70zł"
Mam znajomego co ma dostał kolegium, 3000 kary za kłusownictwo, bo nie miał co jeść . Nie spłacał kolegium to poszedł na 30 dni do więźnia. Odliczali mu 100 dzienne.
Po odbyciu kary powiedział " za 100 zł dziennie to po roku sam bym zbudował dom, za 100 zł dziennie kłusowałbym w biedronce albo innym supermarkecie, za 100 zł dziennie nawet jak bym pił i palił to zostawałoby mi 70zł"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów