Polak przyłapany na kradzieży piwa, a następnie zagoniony do rowu, daje efektowny pokaz ku uciesze publiki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
I teraz dylemat...
Cieszyć się, że największe przy*eby wyjechały z tego kraju, czy martwić się o naszą opinię za granicą...
Cieszyć się, że największe przy*eby wyjechały z tego kraju, czy martwić się o naszą opinię za granicą...
To ten co wstawił zdjęcie na sadisticu Hotelu Sedes i chwalił się, że chodzi po holenderskim wybrzeżu.
Jaka łachudra nooo
Jaka łachudra nooo
Lololoney napisał/a:
I teraz dylemat...
Generalnie nasza reputacja od dawna nie istnieje wręcz, więc pozostaje się cieszyć!
@up nie wiem czy wiesz ale w 1996 roku pewien miskogłowy powiedział takie słowa:
„Ponad trzy miliony Żydów zginęło w Polsce i Polacy nie będą spadkobiercami polskich Żydów. My nigdy na to nie pozwolimy. (...) Będziemy im to powtarzać dopóki Polska ponownie nie zamarznie. Jeśli Polska nie zaspokoi żydowskich żądań będzie publicznie atakowana i upokarzana na forum międzynarodowym”
Był nim: Izrael Singer - sekretarz generalny Światowego Kongresu Żydów.
Na pewno nie ma to zastosowania to do tego filmiku.
Ale...
Generalnie nie wiadomo czy to Polak.
Jeżeli tak, no to burak powinien dostać porządny wpierdol za dorabianie Polsce i Polakom mordy.
„Ponad trzy miliony Żydów zginęło w Polsce i Polacy nie będą spadkobiercami polskich Żydów. My nigdy na to nie pozwolimy. (...) Będziemy im to powtarzać dopóki Polska ponownie nie zamarznie. Jeśli Polska nie zaspokoi żydowskich żądań będzie publicznie atakowana i upokarzana na forum międzynarodowym”
Był nim: Izrael Singer - sekretarz generalny Światowego Kongresu Żydów.
Na pewno nie ma to zastosowania to do tego filmiku.
Ale...
Generalnie nie wiadomo czy to Polak.
Jeżeli tak, no to burak powinien dostać porządny wpierdol za dorabianie Polsce i Polakom mordy.
@Szron
co ty pierdolisz ??!!
Jaki ma to związek z klipem i polskim bydlęciem na klipie ??!!
typowe polactwo, jak brak argumentów to odwracamy "kota ogonem" ^^
co ty pierdolisz ??!!
Jaki ma to związek z klipem i polskim bydlęciem na klipie ??!!
typowe polactwo, jak brak argumentów to odwracamy "kota ogonem" ^^
@Lololoney - niestety, ale kiedyś faktycznie wyjeżdżało same bydło i robiło syf, ale sytuacja się zmieniła: Teraz wyjeżdża dużo młodych, ambitnych osób, które szybko urywają się ze zmywaka i zaczynają za granicą realizować się zawodowo, a takie matoły utrudniają im normalne funkcjonowanie w społeczeństwie. I jeśli polski rząd się nie obudzi (a to nie nastąpi), to wkrótce zostaną w tym kraju ludzie pokroju Ferdynanda Kiepskiego - bez celów, ambicji, zainteresowań, którzy są zadowoleni z alkoholu i TV...
Do wszystkich polonistów - powinno być "samo bydło", słownik już mam
Do wszystkich polonistów - powinno być "samo bydło", słownik już mam
Jakim trzeba być desperatem aby kraść tyskie szczochy
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów