wesołe nagranie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
up@ Wypraszam sobie mam xboxa i jestem pojebany ale nie do takiego stopnia jak ten skurwiel do lania. Codziennie wstawałbym rano, złożył mu wpierdol i dopiero szedł się umyć, myślę, że jakby wprowadzić takie zagranie u niego w domu szybko zacząłby rozumieć, że bycie skurwielem bywa ciężkie.
Pierdolicie, że zasłużyła. Kobiety się nie bije z pięści w twarz i koniec. Jebani damscy bokserzy. Kobietę się chroni i kocha, a nie używa, jako worka treningowego. Zachowujecie się jak małe dziwki bez krzty honoru. Tak wygląda dzisiejsze społeczeństwo, zero rycerstwa. Mnie ten filmik zdołował, bo ten koleś widocznie się rozgrzewał. Mógł ją szarpnąć za włosy czy cos, no ale bez przesady, żeby pięścią w twarz... Jeszcze niby to jej wina. Zająłby się opieką nad dziećmi, dorosły, powazny człowiek, ale nie, jebane PlayStation wazniejsze.
Za PS3 powinna dostać 3 razy, niech się cieszy że nie schowała mu Xboxa 360
Anonymous~ napisał/a:
Dorosły człowiek, żona, dwójka dzieci... myślałem, że tacy ludzie są odpowiedzialni a ten jełop tłucze żonę bo mu schowała PlayStation Patologia
Stare dzieci a nie dorośli ludzie, ona też nie grzeszy rozumem skoro ma z nim dzieci....
nooo w koncu jakis filmik ktory PASUJE do tego portalu, wiecej takich
tylko 200 piwek za taki filmik... ech za duzo dzieci
tylko 200 piwek za taki filmik... ech za duzo dzieci
~Anonymous~
Cytat:
PlayStation czy nie PlayStation, czyjś rzeczy się nie rusza.
No tak, lepiej siedzieć i napie**alać bezmyślnie w otępiające gry niż zająć się rodziną
Wystawiono 19 piw(a): furion, Donor, konrad13b, kubanczyk87, avalanch, maluczki, noe82, Ant1984, Bendar, miziel, 0ryginalny, paleciarz, MetaLina, Doktór, fliper210, arYYt, anaraledien, razorek18, RufinMc
A CO NIE ZAJMOWAŁ SIĘ DZIECKIEM?
fail
Cytat:
PlayStation czy nie PlayStation, czyjś rzeczy się nie rusza.
No tak, lepiej siedzieć i napie**alać bezmyślnie w otępiające gry niż zająć się rodziną
Wystawiono 19 piw(a): furion, Donor, konrad13b, kubanczyk87, avalanch, maluczki, noe82, Ant1984, Bendar, miziel, 0ryginalny, paleciarz, MetaLina, Doktór, fliper210, arYYt, anaraledien, razorek18, RufinMc
A CO NIE ZAJMOWAŁ SIĘ DZIECKIEM?
fail
aż musiałem sobie przypomnieć hasło żeby skomentować wszystkich wieszających psy na facecie. Dlaczego oceniacie go przez pryzmat tej 1 minuty? Czemu oceniacie go jako niezajmującego się dziećmi i grającego w gry? Może on wg nie grał i chciał zabrać swoją własność. Może tak jak pisali poprzednicy w dwóch postach. Ona może grała cały dzień i noc olewając dzieci a on pracował po 16h żeby ich utrzymać, aż się poddał i się wyprowadzał. Rozumiem, że znacie ich osobiście by to jego stawiać w złym świetle? Źle zrobił racja, ale nie wiemy jak się toczyło ich życie i kto i za co odpowiada.
Rozumiem jakby miał brzydką żonę, bo to przekładałoby się na chęć do nakurwiania w gry.
@M!kE LoW mogłaby i mu napluć prosto w twarz, ale przy własnych dzieciach nie bije się jej matki. Dla mnie cały filmik był lightowy, do momentu gdy zobaczyłem tą dziewczynkę, która pytała się mamy czy nic jej nie jest - serce mięknie.
Niektorzy z was mnie tu rozpierdalaja, zawsze pod kazdym filmikiem z kobieta piszecie "do garow szmato" czy cos w tym stylu, ale jak gosc pierdolnie (chuj wie czy zasluzenie czy nie) to placzecie jak nad rozlana wodka, jak piszecie te komentarze broniace tej kobiety to zastanowcie sie czy wy tez jestescie w porzadku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów