Trochę psychodelicznie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wkręcił mnie ten film- po meskalinie mam tak na co dzień
chujowo ta ręka wygląda, jakby miał paraliż, albo trzymał niewidzialnego kutasa
GoPro Fusion się nazywa ta kamerka i nagrywa obraz 360 stopni. Są fajne filmiki na YT które zarąbiście się ogląda na smartfonie nie mówiąc już o goglach VR.
W tytule jak wół napisane, że kamera czyli pierwsza myśl, że trzyma uchwyt, ale Tobie przyszedł do głowy niewidzialny kutas
Salieri16000 napisał/a:
Nie wkręcił mnie ten film- po meskalinie mam tak na co dzień
gówno masz a nie meskalinę.skoncz pierdolić jebany rezusie i pij tą siódmą kawę bo ci klepa schodzi.
GoProPAPAY - ni to go, nito pro, nawet Papaj zwątpił. Coś zawiodło w kamerce jak dla mnie....
ale faza, ja pierdole
@jbone zamknij morde
@jbone zamknij morde
Urodziłem się jako mężczyzna, jednak impotent z zaburzeniami orientacji seksualnej. Pod wpływem frustracji i odurzenia narkotykami dokonałem autokastracji i -penektomii. Teraz jednak wiodę w miarę spokojne i stabilne życie.
Mukę chciał pokazać a wyszło jak wyszło
arturek1 napisał/a:
Zaiste cycuszki pierwsza klasa ale kto wie czy nie wyglądają tak czarująco ze względu na rodzaj obiektywu/kamery.Wszyscy o kamerce, a nikt o cyckach.
Fajnie ujęte w nagraniu
Powiem tak te w wagonikach są spoko te podwieszane masakra!
Bardzo podobny do Icon'a w Blackpool
Bardzo podobny do Icon'a w Blackpool
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów