Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mały Rumun pyta się matki ;
- mamo, mamo! Mogę pobawić się klockami?
A matka na to ;
- możesz, tylko później spuść wodę!
Lepszy byłby rom z ebolą
To nie dość, że kradnie, ma jeszcze zarazy roznosić? Co to kurwa, anioł śmierci i pożogi???
[ Dodano: 2024-10-18, 01:18 ]
Jebłem śmiechem, aż suchar mi się przypomniał.
Mały Rumun pyta się matki ;
- mamo, mamo! Mogę pobawić się klockami?
A matka na to ;
- możesz, tylko później spuść wodę!
Coś tu się kupy nie trzyma... rumun? Sprawna toaleta? Co???
Nawet kacapy mają ten całkowity brak świadomości konsumenckiej i finansują korporacje kraju który od dekad niszczy pokój na świecie oraz dozbraja masowe dzieciobójstwo na bliskim wschodzie robione rękoma brzydów którzy uważają się za wyższą rasę tak jak kiedyś hitlerowcy. Powszechny bojkot konsumencki początkiem ich klęski. Aby Europa w siłę rosła to nie możemy mieć mentalności osła. Czas skończyć z głupim nawykiem i zacząć wspierać własne a nie Amerykę! Cygan to jeszcze dzieciak i nie rozumie, ale kacapa którego kraj jest atakowany amerykańskimi bombami kupującego amerykańskie produkty można porównać do żyda podczas okupacji kupującego niemieckie mydło. Debil to mało powiedziane.
Skończ wreszcie poerdolić. Nie zaśmiecaj foliarskimi wysrywami o Ameryce. Nawet koleś z twarzą nieskalaną inteligencją się śmieje:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów