18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
~DMT 2021-04-14, 9:20
SLOVAN napisał/a:

Wy też nie macie dźwięku??

U mnie działa normalnie, pierdolą coś po kacapsku o zasadach...

Q L I M A X
Zgłoś
Azhar 2021-04-14, 10:20
Takie typowe uliczne wieśniaki przypierdalające się do ludzi żeby się dowartościować.
Zgłoś
DiamondBack 2021-04-14, 10:47
Biedny homoś otoczony przez swołocz. Piwko
Zgłoś
Bandzior020 2021-04-14, 11:13 1
NataliaW napisał/a:

I słusznie, co robi w domu to jego sprawa, a chodzenie publicznie w damskich ciuszkach i propagowanie pedalstwa powinno być karalne.
Co następne? chodzenie z koza na kutasie? Czy propagowanie jebania dzieci?
Jak nie lubię kacapów za naszą wspólną historię to akurat za to mają piwo, a pedałów, transów itd niech wyganiają do nowej Afryki w Berlinie.

Haha oj Jessica jesteś zdrowo jebnieta

... Powinno być tez karane pisanie głupich komentarzy albo bycie głupim w ogóle, kobiety powinny nosić burki jak u arabusów tylko prac i gotować... Jak nie to wypierdol albo deskoterapia przez wszystkich na wsi.... Jak mam sporo do zarzucenia pedałom z tymi ich paradami i w ogóle tak takiego pierdolenia jak twoje nie cierpię...
Zgłoś
C................s 2021-04-14, 11:32 1
NataliaW napisał/a:

I słusznie, co robi w domu to jego sprawa, a chodzenie publicznie w damskich ciuszkach i propagowanie pedalstwa powinno być karalne.
Co następne? chodzenie z koza na kutasie? Czy propagowanie jebania dzieci?
Jak nie lubię kacapów za naszą wspólną historię to akurat za to mają piwo, a pedałów, transów itd niech wyganiają do nowej Afryki w Berlinie.

A jak baba założy spodnie to też wpierdol powinna obskoczyć?
Zgłoś
twojadziewczynajestgruba 2021-04-14, 11:34 3
CzasNaKwas napisał/a:

A jak baba założy spodnie to też wpierdol powinna obskoczyć?

Powinna
Zgłoś
Amon1969 2021-04-14, 11:51 10
A ja uważam to za słuszne poczynanie. Jak by tak ich wszyscy napierdalali to by tego gówna nie było teraz, ale nie kurwa tolerancja..... idź w chuj!!!
Nie jestem tolerancyjna i nie mam zamiaru być!!!
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2021-04-14, 11:51
Mieszane uczucia Z jednej strony krzywdy nikomu nie robi i taka bezpodstawna napaść to barbarzyństwo, ale z drugiej strony ta rozlewająca się skuriwała lewica jakoś musi być przyhamowywana, bo niedługo za to, że nie jesteś pedałem, albo za to, że powiesz, że nie lubisz LGBT i pedałów dostaniesz mandat.
Zgłoś
adess94 2021-04-14, 11:56 2
Mdokurwo69 napisał/a:

A ja uważam to za słuszne poczynanie. Jak by tak ich wszyscy napierdalali to by tego gówna nie było teraz, ale nie kurwa tolerancja..... idź w chuj!!!
Nie jestem tolerancyjna i nie mam zamiaru być!!!

Kurwa ameby umysłowe, co oni są Ci winni? Przykro Ci że jakiś koleś woli innego faceta od tych wszystkich uprzywilejowanych kurewek?
Zgłoś
tfujdiler 2021-04-14, 12:00 2
Zdrowo rozsądkowo - palenie się tym, że ktoś spuszcza wpierdol gejowi to tak jak palenie się tym, że ktoś napierdala kobietę. No ale chój takie akcje jarają przeważnie ludzi słabych, polaczków walczących, radykalnych katolików przyjebanych do odbiorników. Osobiście jestem hetero jednak przysięgam jak boga nienawidzę, gdybym widział taką akcję to w myśl obrony słabszego rozpierdalam atakującego .
Zgłoś
Jurand350 2021-04-14, 12:01
Ten w żółtym to jego chłopak pewnie i wkurwił się o wyzywające ubranie
Zgłoś
200kgnaklate 2021-04-14, 12:10
I bardzo kurwa dobrze!
Jebać go tam, najlepiej w dupę
Zgłoś
Jokerd 2021-04-14, 12:38 1
dancio1978 napisał/a:

zasłużył??krzywdę im robił?
rzucił się na nich z łapami i odpowiedzieli agresją czy tez te p*zdy w rurkach napadły na zniewieściałego chłopaczka tylko dlatego że był od nich słabszy?

Napadli tylko dlatego ze jest pedalem.
Zgłoś
Pandemio-psychoza 2021-04-14, 12:49
dancio1978 napisał/a:

rzucił się na nich z łapami i odpowiedzieli agresją czy tez te pizdy w rurkach napadły na zniewieściałego chłopaczka tylko dlatego że był od nich słabszy?

Nie tylko dlatego, że był słabszy, ale że mieli przewagę liczebną.
Zgłoś
Asuritta 2021-04-14, 13:00 3
dancio1978 napisał/a:

rzucił się na nich z łapami i odpowiedzieli agresją czy tez te pizdy w rurkach napadły na zniewieściałego chłopaczka tylko dlatego że był od nich słabszy?

tak się zaczyna, później chcą legalizacji małżeństw homo
później chcą praw do adopcji dzieci
później chcą obalenia praw chroniących dzieci aby mogli je wykorzystać jak zgodzi się

NIE KURWA NIE ! Homo to choroba umysłowa przemyślana tak by atakować zdrowe dzieci i wykorzystać je bo pedalstwo sie nudzi zoofilia tez to dzieci chcą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów