Wy też nie macie dźwięku??
U mnie działa normalnie, pierdolą coś po kacapsku o zasadach...
Haha oj Jessica jesteś zdrowo jebnieta
... Powinno być tez karane pisanie głupich komentarzy albo bycie głupim w ogóle, kobiety powinny nosić burki jak u arabusów tylko prac i gotować... Jak nie to wypierdol albo deskoterapia przez wszystkich na wsi.... Jak mam sporo do zarzucenia pedałom z tymi ich paradami i w ogóle tak takiego pierdolenia jak twoje nie cierpię...
I słusznie, co robi w domu to jego sprawa, a chodzenie publicznie w damskich ciuszkach i propagowanie pedalstwa powinno być karalne.
Co następne? chodzenie z koza na kutasie? Czy propagowanie jebania dzieci?
Jak nie lubię kacapów za naszą wspólną historię to akurat za to mają piwo, a pedałów, transów itd niech wyganiają do nowej Afryki w Berlinie.
A jak baba założy spodnie to też wpierdol powinna obskoczyć?
Nie jestem tolerancyjna i nie mam zamiaru być!!!
A ja uważam to za słuszne poczynanie. Jak by tak ich wszyscy napierdalali to by tego gówna nie było teraz, ale nie kurwa tolerancja..... idź w chuj!!!
Nie jestem tolerancyjna i nie mam zamiaru być!!!
Kurwa ameby umysłowe, co oni są Ci winni? Przykro Ci że jakiś koleś woli innego faceta od tych wszystkich uprzywilejowanych kurewek?
Napadli tylko dlatego ze jest pedalem.
zasłużył??krzywdę im robił?
rzucił się na nich z łapami i odpowiedzieli agresją czy tez te pizdy w rurkach napadły na zniewieściałego chłopaczka tylko dlatego że był od nich słabszy?
Nie tylko dlatego, że był słabszy, ale że mieli przewagę liczebną.
zasłużył??krzywdę im robił?
rzucił się na nich z łapami i odpowiedzieli agresją czy tez te pizdy w rurkach napadły na zniewieściałego chłopaczka tylko dlatego że był od nich słabszy?
tak się zaczyna, później chcą legalizacji małżeństw homo
później chcą praw do adopcji dzieci
później chcą obalenia praw chroniących dzieci aby mogli je wykorzystać jak zgodzi się
NIE KURWA NIE ! Homo to choroba umysłowa przemyślana tak by atakować zdrowe dzieci i wykorzystać je bo pedalstwo sie nudzi zoofilia tez to dzieci chcą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów