Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale widze ze w sadolu dochodzi do wymiany pokoleń - bronienie za wszelką cene pedała, tolerancja, coraz więcej gejostwa na hardzie...
zasłużył??krzywdę im robił?
rzucił się na nich z łapami i odpowiedzieli agresją czy tez te pizdy w rurkach napadły na zniewieściałego chłopaczka tylko dlatego że był od nich słabszy?
Dancio, przytul się do swego chłopaka i zamilcz, pedrylu.
Do homoseksualistów to ja nic nie mam natomiast do pedałów owszem - jebać prądem jak stare baby.
Ale widze ze w sadolu dochodzi do wymiany pokoleń - bronienie za wszelką cene pedała, tolerancja, coraz więcej gejostwa na hardzie...
Jaka jest twoim zdaniem definicja tolerancji skoro do homoseksuliatów nic nie masz "ale" i najwyraźniej napaść na ciotkę bardzo ci się spodobała.
rzucił się na nich z łapami i odpowiedzieli agresją czy tez te pizdy w rurkach napadły na zniewieściałego chłopaczka tylko dlatego że był od nich słabszy?
Nienawidzę pedałów,ale ciężko nie przyznać Ci racji. Chodzenie po ulicy w babskich ciuchach nikomu nie robi krzywdy, ale jakby np. szedł z transparentem, że domaga się adopcji dzieci to już skakanko po głowie się należy.
I słusznie, co robi w domu to jego sprawa, a chodzenie publicznie w damskich ciuszkach i propagowanie pedalstwa powinno być karalne.
Co następne? chodzenie z koza na kutasie? Czy propagowanie jebania dzieci?
Jak nie lubię kacapów za naszą wspólną historię to akurat za to mają piwo, a pedałów, transów itd niech wyganiają do nowej Afryki w Berlinie.
W takim razie należy lać po mordach wszystkie baby, które chodzą w spodniach. Tak dla równowagi, co nie durna pizdo? A nie! Jak baba ubiera męskie ubranie, to już cię nie boli, co?
nie wolno tak, homofoby jebane
Pomyliłeś się, miałeś napisać homofile jebane.
nie wolno tak, homofoby jebane
Nie mów tak, na sadolu tolerancja full wypas. Przecież wciąż żyjesz.
Polaczkom też się marzy taka swoboda w prześladowaniu pedałów. Mózg kacapa i Polaczka wbrew pozorom działa na podobnie niskim poziomie iq
Polaczkiem to cię konkubent matki nazywał. A my nie mieliśmy nigdy w historii prześladowań na byce homogenizowanym tak więc skończ pierdolić kocpoły bo my w odróżnieniu od barbarzyńców ze wschodu jak i zachodu jesteśmy cywilizowani ps. Kare więzienia za akty homoseksualne na zachodzie zdięto w latach 90 (w Wielkiej Brytanii w 96 przez Margaret Tacher na którą tak plujecie lewusy)
tak się zaczyna, później chcą legalizacji małżeństw homo
później chcą praw do adopcji dzieci
później chcą obalenia praw chroniących dzieci aby mogli je wykorzystać jak zgodzi się
NIE KURWA NIE ! Homo to choroba umysłowa przemyślana tak by atakować zdrowe dzieci i wykorzystać je bo pedalstwo sie nudzi zoofilia tez to dzieci chcą
Jak ty to kurwa zes połaczył to głowa mała...
Do małzenstw nic nie mam. Jak sie kochaja to spoko. Do adopcji dzieci tez nic nie mam. Moze wychowaja dziecka z wieksza empatią do ludzi niz ty wychowasz swoje. A co do wykorzystania dzieci to , zes ładnie to połaczył. Jak kurwa pisowskie scierwo. Moze polaczysz to z mszami dla dzieci i braniem dzieci na kolanko przez ksiedza. Takiemu zapewne byś dał swojego dzieciaka
Raczej pedal to potencjalnych pedofil(4na 10 lgbt jest pedofilami)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów