rzucił się na nich z łapami i odpowiedzieli agresją czy tez te pizdy w rurkach napadły na zniewieściałego chłopaczka tylko dlatego że był od nich słabszy?
zasłużył??krzywdę im robił?
rzucił się na nich z łapami i odpowiedzieli agresją czy tez te pizdy w rurkach napadły na zniewieściałego chłopaczka tylko dlatego że był od nich słabszy?
Raczej to drugie. Ruska swołocz i tyle. Normalny człowiek może śmiać się z pedałów lub im współczuć ale znęcanie się nad kolesiem, który akurat "wraca z balu przebierańców" to już chyba przesadny sposób na wyrażenie swojej dezaprobaty dla innych
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCo następne? chodzenie z koza na kutasie? Czy propagowanie jebania dzieci?
Jak nie lubię kacapów za naszą wspólną historię to akurat za to mają piwo, a pedałów, transów itd niech wyganiają do nowej Afryki w Berlinie.
I słusznie, co robi w domu to jego sprawa, a chodzenie publicznie w damskich ciuszkach i propagowanie pedalstwa powinno być karalne.
Co następne? chodzenie z koza na kutasie? Czy propagowanie jebania dzieci?
Jak nie lubię kacapów za naszą wspólną historię to akurat za to mają piwo, a pedałów, transów itd niech wyganiają do nowej Afryki w Berlinie.
A niech sobie chodzi w czym chce, krzywdę tym komuś robi? Chcesz karać za ubranie? Może od razu za fryzurę, okulary, sposób chodzenia, ręce w kieszeniach? Jest różnica między chodzeniem w dziwnym ubraniu i wystawianiem publicznie kutasa.
druga sprawa... gowno mnie interesuje co kto robi w domu. poza tym kim ja kurwa jestem zeby zabraniac komus prawa do milosci czy ruchanska?
nie interesuje mnie to i nawet nie chce o tym myslec dopoki robi to w domu i taki sposob ze nikt nie cierpi.
a kazdemu alfa samcowi ktoremu takie cos przeszkadza i dla samej zasady ich nie lubi (i jeszcze o tym rozmysla) to polecam sobie zaaplikowac tabletke z olowiu dopotylicznie i nie bedziecie miec zmartwien.
trzecia... zwykle pedaly a cioty to roznica. pedala czasami nawet najczulszy gej radar nie wykryje a ciota jak na obrazku to juz inna sprawa. niesmaczne to i glupio wyglada ale co zrobic... popatrzcie w tv na mordy naszych "rzadzacych" i pomyslcie kto was bardziej wkurwia i jak czesto kogo widzicie?
I słusznie, co robi w domu to jego sprawa, a chodzenie publicznie w damskich ciuszkach i propagowanie pedalstwa powinno być karalne.
Co następne? chodzenie z koza na kutasie? Czy propagowanie jebania dzieci?
Odczep się już od tych księży.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów