Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa ameby umysłowe, co oni są Ci winni? Przykro Ci że jakiś koleś woli innego faceta od tych wszystkich uprzywilejowanych kurewek?
Są spaczeni umysłowo, chorzy psychicznie, niebezpieczni dla innych , dlatego trzeba to tępić jak najszybciej... pedale
Ja jestem na Sadisticu czy jakimś pudelku do chuja??? Pedał dostał kilka prewencyjnych placków za chodzenie w publicznym miejscu w damskich szmatach, a wy tu kurwa jakiś wielki płacz robicie? Normalni ludzie są czasem atakowani za brak jakiejś szmaty na ryju, bo straszny (sic!) wirus, a tu jakieś rozczulanie się nad pedałem, jprd. Jak ma najebane w głowie to niech w domu sobie tak paraduje, a nie po ulicach. Dobrze zrobili, szkoda tylko, że tak słabo
Zajebiście to napisałeś, w samo sedno. Tez się dziwiłam jak czytałam te komentarze....
zasłużył??krzywdę im robił?
rzucił się na nich z łapami i odpowiedzieli agresją czy tez te pizdy w rurkach napadły na zniewieściałego chłopaczka tylko dlatego że był od nich słabszy?
A Ty na serio myślisz że świat jest usłany kwiatami i że wszyscy się kochają? Ty się ciesz że to był TYLKO wpierdol od jakiś ameb zamiast od jebanych Arabów czy innego ścierwa. U nich byłby już dawno stracony poprzez egzekucję.
zasłużył??krzywdę im robił?
rzucił się na nich z łapami i odpowiedzieli agresją czy tez te pizdy w rurkach napadły na zniewieściałego chłopaczka tylko dlatego że był od nich słabszy?
O czym ty pierdolisz. Idź się zabić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów