Kurwa ameby umysłowe, co oni są Ci winni? Przykro Ci że jakiś koleś woli innego faceta od tych wszystkich uprzywilejowanych kurewek?
Są spaczeni umysłowo, chorzy psychicznie, niebezpieczni dla innych , dlatego trzeba to tępić jak najszybciej... pedale
Ja jestem na Sadisticu czy jakimś pudelku do chuja??? Pedał dostał kilka prewencyjnych placków za chodzenie w publicznym miejscu w damskich szmatach, a wy tu kurwa jakiś wielki płacz robicie? Normalni ludzie są czasem atakowani za brak jakiejś szmaty na ryju, bo straszny (sic!) wirus, a tu jakieś rozczulanie się nad pedałem, jprd. Jak ma najebane w głowie to niech w domu sobie tak paraduje, a nie po ulicach. Dobrze zrobili, szkoda tylko, że tak słabo
Zajebiście to napisałeś, w samo sedno. Tez się dziwiłam jak czytałam te komentarze....
4
a Ty ciepły czy o chuj chodzi?
A Ty na serio myślisz że świat jest usłany kwiatami i że wszyscy się kochają? Ty się ciesz że to był TYLKO wpierdol od jakiś ameb zamiast od jebanych Arabów czy innego ścierwa. U nich byłby już dawno stracony poprzez egzekucję.
zasłużył??krzywdę im robił?
rzucił się na nich z łapami i odpowiedzieli agresją czy tez te pizdy w rurkach napadły na zniewieściałego chłopaczka tylko dlatego że był od nich słabszy?
O czym ty pierdolisz. Idź się zabić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów