Pierwsi w kolejce na front.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
No i co im daje takie napierdalanie nurka ..... toż to ledwo żyje
Pierwszymi w kolejce na front powinny być zawsze dzieci/wnuki rządzących. Raz na zawsze by to problem wojen rozwiązało....
To ze stresu przed kolejną falą poboru.
ProVVe napisał/a:
Myslalem, ze go spala
Mobilizacja im wybije głupoty żaglowy po 20 minutach na froncie
Pełno kanałów mam na telegramie z kavaplandii szkoły, armia, bezdomni i tak dalej wszędziej dręczą się na wzajem. Ten genotyp powinien się spalić w ogniu atomowym i być zalany betonowym sarkofagiem.
silwerbalk napisał/a:
No i co im daje takie napierdalanie nurka ..... toż to ledwo żyje
Czują się silniejsi widocznie bo tylko na tyle ich stać bo do wojska nie pójdą ze strachu a odwagi tylko na tyle im starcza no cóż zwykłe ścierwo bez godności
Kto to jest ten Badschofer? Często widuje filmy które typ nakręcił, i zastanawiam się, jak to możliwe, że jest zawsze we właściwym miejscu o właściwym czasie
par00wka napisał/a:
Kto to jest ten Badschofer? Często widuje filmy które typ nakręcił, i zastanawiam się, jak to możliwe, że jest zawsze we właściwym miejscu o właściwym czasie
Jest to demon przemocy, który poprostu dokumentuje zło tego świata
nowynick napisał/a:
Pierwszymi w kolejce na front powinny być zawsze dzieci/wnuki rządzących. Raz na zawsze by to problem wojen rozwiązało....
Wtedy i tylko wtedy gdyby wszystkie kraje stosowały się do tej zasady. Gdyby przykładowo kraj A miał taką zasadę a kraj B nie... to wtedy kraj A jest podległy dla kraju B bo odda wszystko aby do wojny nie doszło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów