Jestem świadom że niektórzy będą nazywać mnie komuchem przez to że wrzuciłem ten filmik .
Po za tym na filmiku chyba jeszcze VDV czyli piechota powietrznodesantowa czy jakoś tak
Zawszę mogą latać na drzwiach od stodołyNo i chyba GROM nie posiada własnych helikopterów, choć tu nie ma co się dziwić, skoro takich Mi-24 "Hind" Polska ma "aż" 4, a Mi-17 tylko 3 na cały kraj...
Nie daję piw fantastico.Postskriptum Vlg -belongs to respected - tylko nie wiem czy dokładnie tak się nazywapoproszę link do utworu
O co mam się zakładać, Rosja od dawna jest państwem demokratycznym, owszem z silną rolą prezydenta ale komunizmem tego nazwać nie można. Ale Polakom nie przetłumaczysz, mają na amen wbite do głów że to "czerwone skurwysyny" z sierpem i młotem na czele. Karmisz się tym co ci serwują media. Wiem o czym mówię bo często tam bywam i wiem jak jest, nie ma żadnych ograniczeń wolności, jest konstytucja. Głosujesz na kogo chcesz, możesz założyć partię itp. Panuje kapitalizm - możesz założyć jaki chcesz biznes i nikt ci się w to nie wpierdala. Napisz mi pod jakim względem Polska jest bardziej demokratyczna?
Siema Władek!
SZAJBAAA, te kuszulki w prążki nosi piechota Rosyjska desantowa, taki ichni marines
@up no i co z tego, że prezydent to były agent kgb, co to ma do rzeczy ? Wcześniej był Jelcyn i Gorbaczow którzy nie byli agentami. Nie mam zamiaru ci nic wmawiać, jak już pisałem Polacy mają zakodowane pewne stereotypy o Rosji których nie da się usunąć, niestety.
BTW. Chodziło mi że komuny nie ma w Rosji a nie na świecie.
Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.