Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Możecie wierzyć lub nie, ale też mam 115 kg (dieta chipsowa) i po prostu bym na tym psie usiadł i go udusił.
Hehee ju mejk maj dej
Nawet tego kurwa nie oglądam, od razu adrenalina mi skacze. Jak miałem 5 lat, jakiś bezpański pies mnie pogryzł. Rzucił się jebany od razu na twarz. Odgryzł polik, że było mi widać zęby od zewnątrz. Szkoda, że nie było wtedy sadola. Wrzucił bym sweet focie. W sumie teraz też się nadaje mój szpetny ryj.
Czekamy na Twój szpetny ryj.
Ja pierdole... Matka kurwa tysiąclecia. Posiłować się z psem z córką kurwa jak szmatą latającą, drugie dziecko w piździe, a potem sobie odpuścić w ogóle. Gdyby nie przechodnie to zapewne po minucie machnęłaby ręką i poszła w siną dal... W końcu narucha se następne.
Nie było tak źle, jakiś ninimalny wysiłek podjęła, a mogła po prostu stać w miejscu i drzeć pizdę.
Ja pierdole... Matka kurwa tysiąclecia. Posiłować się z psem z córką kurwa jak szmatą latającą, drugie dziecko w piździe, a potem sobie odpuścić w ogóle. Gdyby nie przechodnie to zapewne po minucie machnęłaby ręką i poszła w siną dal... W końcu narucha se następne.
na początku miała chwilę czasu mogła dzieci posadzić na masce/dachu samochodu który tam stoi
ytuj
~LeweOkoSaurona • Dzisiaj 9:21
Możecie wierzyc lub nie, ale również mam małego, za to chudego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów