18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Leatherface 2023-01-20, 14:21 1
Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2023-01-20, 14:29 7
Widziałem kiedyś podobny atak, chciałem pomóc.
Rozpiąłem pasek żeby trzepnąć nim tego skurwysyńskiego psa, ale spadły mi gacie.
Może jest tu jakiś spec od psów i wytłumaczy mi dlaczego skurwiel podkulił ogon i z piskiem uciekł trzymając dupę blisko chodnika?
Zgłoś
daniel4321 2023-01-20, 14:31 2
Na takiego kundla najlepszy gaz. Wtedy nagle się zatrzymuje i wtedy używa się scyzoryk Victora i ładuje się w brzuch. Uwierzcie że kundel nie ma szans przeżyć więcej niż godzinę-dwie a na atak nie ma siły. Przetestowane. Na pw mogę dać filmik z psem rasy amstaff który mnie zaatakował i jęczał 20 min aż padł
Zgłoś
miedzion 2023-01-20, 14:34
kryptonowa_laska napisał/a:

Możecie wierzyć lub nie, ale też mam 115 kg (dieta chipsowa) i po prostu bym na tym psie usiadł i go udusił.

Dokładnie. Wgl w obliczu takiego zagrożenia dostałem ostatnio takiej kurwicy, kumpla pies dziabnął moją córkę (mały szczur, i bardziej uszczypnął). Dziecko płacze bo pies ugryzł. Nie mogłem huja dorwać ale w taką furię wpadłem że bym sam go zagryzł albo łeb ukręcił. Takiego dużego bydlaka bym starał się udusić ale bez walki bym nie odpuścił. Stać i patrzeć jak szarpie dziecko O.O no kurwa nie!
Zgłoś
Adae 2023-01-20, 14:35 1
Cala akcje nakrecila matka szarpiac gwaltownie dzieciakami, pokazujac psu ze do tego wlasnie sluza te zabawki. W kilku momentach pies po prostu stal i patrzal, a ta idiotka znowu rzucala dzieciakami.

Pies zasluguje na medal, matka do utylizacji. Dzieci do sierocinca bo ojciec byl wystarczajaco madry zeby lezec z wylozonymi jajami na chacie gdy matka musi walczyc z rottweilerami na dzielni.
Zgłoś
slupczanin 2023-01-20, 14:36
Udusił bym pchlaża gołym rękami
Zgłoś
daniel4321 2023-01-20, 14:46 1
miedzion napisał/a:

Dokładnie. Wgl w obliczu takiego zagrożenia dostałem ostatnio takiej kurwicy, kumpla pies dziabnął moją córkę (mały szczur, i bardziej uszczypnął). Dziecko płacze bo pies ugryzł. Nie mogłem huja dorwać ale w taką furię wpadłem że bym sam go zagryzł albo łeb ukręcił. Takiego dużego bydlaka bym starał się udusić ale bez walki bym nie odpuścił. Stać i patrzeć jak szarpie dziecko O.O no kurwa nie!

Nie ma szans udusić. Przynajmniej dużego amstaffa. Złapiesz za szyję i ściskając ją nie robi to na, takim psie nic. Gaz na szybkiego gdzie dostałem rykoszetem ale mam zawsze scyzoryk malutki poręczny, który ładnie zatopił się a brzuchu powodując pisk kundla aż do jego ostatnich chwil. Z każdym biciem serca po trochę krwi wypływało na piasek. Nie tryskała tylko się wylewała po troszkę aż padł skurwiel.

slupczanin napisał/a:

Udusił bym pchlaża gołym rękami

Nie dał byś rady jak pies jest napięty, zdenerwowany. Mówię tu o dużych rasach. Tylko coś ciężkiego żeby po garbie dać i dobić albo nóż w brzunch czy gardło. Nie musi być to tasak tylko maleńki scyzoryk jak w moim przypadku i powali wielkiego psa. Jeśli chcesz szybko go zabić bo trzyma dziecko to po prostu trzeba go siekać zapewne. Ja dałem mu w brzuch i lekko w dół żeby go uszkodzić i się oddaliłem w nerwach bo nie wiedziałem co będzie dalej ale padł na bok i wył dość długi czas aż się wykrwawil
Zgłoś
willoo 2023-01-20, 14:49
o kurwa, myślałem że tylko ja mam 115kg (nie siłownia)
Zgłoś
Leatherface 2023-01-20, 14:49
danielxc717 napisał/a:

Na takiego kundla najlepszy gaz. Wtedy nagle się zatrzymuje i wtedy używa się scyzoryk Victora i ładuje się w brzuch. Uwierzcie że kundel nie ma szans przeżyć więcej niż godzinę-dwie a na atak nie ma siły. Przetestowane. Na pw mogę dać filmik z psem rasy amstaff który mnie zaatakował i jęczał 20 min aż padł

Dawaj
Zgłoś
Lirielka 2023-01-20, 14:49
Po nosie trzeba walić z całej siły. Ból dla psa nieznośny, jak się dobrze he nie można kundla zabić w ten sposób
Zgłoś
BambiPMT 2023-01-20, 14:56 1
willoo napisał/a:

o kurwa, myślałem że tylko ja mam 115kg (nie siłownia)

Co to są chłop co 100 nie waży.
Zgłoś
Bladow 2023-01-20, 15:01
Serio gdybym był w takiej sytuacji, nawet będąc jebaną cipą, to bym wyjebał buta temu psu wołając o pomoc. Gdyby ten but nie pomógł, a ten bydlak wciąż miał smaka na moje darmozjady, to bym osłonił ciałem małych smarkaczy. A nie będąc cipą, to bym napierdalał tego psa tak długo, aż nie odejdzie na pare metrów. Lubie psy, ale kurwa w życiu bym nie pozwolił żeby mi dziecka zagryzł.
Zgłoś
bansheex 2023-01-20, 15:09
Nie wierzę, ale beka z tej mamuśki. No chyba, że to jakaś wynajęta opiekunka. Ja swoje dzieci bym własnym ciałem zakryła, niech mnie pogryzie byle by dzieciom nic się nie stało a ta tutaj prawie się tymi dziećmi zasłoniła. Tak broniła byle by jej nie ugryzł. Na ręce nie wzięła bo po nogach by oberwała, za bardzo nie ingeruje bo jeszcze ją w rękę dziabnie, no nie wierzę. Matka Madzi
Zgłoś
H................y 2023-01-20, 18:04
Jeśli matka nie potrafi obronić dziecka, to dziecko owe jest nośnikiem słabych genów - genów owej kobiety, będącej końską spierdoliną, że tak to naukowo ujmę - i w sumie dobrze, że zostanie wyeliminowane z puli genowej.
Zgłoś
k0k0jamajka 2023-01-20, 18:15 1
Wszystkim znawcom internetowym przypomne , ze przy masie tego psa , pewnie około 40-50 kg , ma on zacisk szczękowy rzędu 150kg. Gówno byście zrobili , te psy są potężnie silne i majtanie łapami jest dla nich wręcz zaproszeniem. Jedyna szansa przy zacisku to zalożenie Nelsona + wsadzenie palcy nie w dupe a w nos , żeby doprowadzić do duszenia i opuszczenia zacisku.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem