Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Jako stały bywalec sadola, uznałem że podzielę się z wami moją przygodą, czyli bedzie to materiał własny. Nie ma niestety krwi i trupów, ale może komuś przypasuje forma wyprawy
Latem wsiadłem na rower i objechałem nim dookoła Alp, rysując śladem GPS prawdopodobnie największego penisa na ziemi.
Więcej info o relacji z podróży w linku
LINK DO BOLCA

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
alterego 2020-01-08, 14:42
Żeby tak sam na siebie samego
Zgłoś
w................y 2020-01-08, 14:47
Niezły... z ciebie
Zgłoś
siwens84 2020-01-08, 14:50 78
Cóż za wyczyn ...
Sadolki mają to w piździe , sadole w dupie ..

a ~Velturek w gębie
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-01-08, 14:55 6
Daję piwo i darmową poradę . Jeśli chcesz na swych wyprawach z łatwością odszukiwać ciekawe miejsca i ścieżki których nie ma na goglach a wszystko to Offline przy czym nie chodzi nawet o dostępność do netu bo jest ona teraz powszechna, a o oszczędzanie baterii to postaraj się o alternatywne darmowe mapy na nieco wyższym poziomie. Takie jak ta

Masz mnóstwo fajnych zdjęć ale ciężko się przegląda . Zachód słońca na kempingu w Austrii jest boski.
Czy mógłbyś udostępnić link do tych zdjęć na swym dysku Google?
Nie dość że oglądać będzie się dużo lepiej to jeszcze będzie można podejrzeć lokalizację na mapie najciekawszych fotek.
Zgłoś
jp79 2020-01-08, 15:07
przyjemnie się czyta
Zgłoś
p................e 2020-01-08, 15:08 18
Zimne piwo dla Ciebie. Ostatnio chciałem pobiegać. Po dwóch kilometrach truchtu poszedłem na przystanek i wróciłem busem do domu
Zgłoś
8broda8 2020-01-08, 15:19
Prawe jajo do poprawy
Zgłoś
emperorzbigniew 2020-01-08, 15:25 1
Piwo się należy i to niejedno.
Zgłoś
ziomek134445 2020-01-08, 15:29 1
bohater na którego nie zasługujemy
Zgłoś
Jabulko69 2020-01-08, 15:30 5
W odroznieniu od reszty kutasowielbicieli z sadola, ja Ci dam piwo nie za kutasa, a za kolarstwo. Pozdro, dobra robota
Zgłoś
Czajnik 2020-01-08, 15:31
Piękny penis
Zgłoś
joeblacktwo 2020-01-08, 15:39 2
Chuj ci w dupę i pozdrawiam
Zgłoś
giga92 2020-01-08, 15:54 1
"A na jutro dzieci zróbcie referat pt. Największe osiągnięcie mojego Taty" Pozdrawiam
Zgłoś
Bloblas 2020-01-08, 15:57 1
Mam pytanko techniczne. Czy po tak długiej jeździe na rowerze nie boli cię pomiędzy jajami a odbytem?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem