wyprawa na ultra music festival
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Że też im się kurwa chciało... Aaaale, tak czy siak, wielki szacunek, za chęci i wytrwałość.
Mózyga dla pedałuw i podlódzi, tylko hewi medal!
Szacun dla nich, wspaniała przygoda - zarówno podróż jak i sam festiwal
Szacun dla nich, wspaniała przygoda - zarówno podróż jak i sam festiwal
o kurwa wyczyn polaka, jedzie rowerem bo go nie stać na bilet ja pierdolę
Jeżdżę rowerem, ale do rajtuz nie moge się przekonać. Do tego w rajtuzach jeden namiot, siara lekka. Ale szacun
Film o jeździe na rowerze więc spodziewałbym się muzy w stylu "Bicycle" Queen a nie "sail".
Świetna przygoda i klocka w lesie można postawić...
1500 km w 14 dni to nie jest jakiś super wynik. Raczej prawie każdy z Januszy dałby rade.
Taka wyprawa jest zapewne droższa (albo porównywalna) niż podróż samolotem czy autokarem. Wiesz... Policz sobie żarcie, noclegi (choć część noclegów spędzili w namiocie) itd. za 14 dni.
antek545643 napisał/a:
o kurwa wyczyn polaka, jedzie rowerem bo go nie stać na bilet ja pierdolę
Taka wyprawa jest zapewne droższa (albo porównywalna) niż podróż samolotem czy autokarem. Wiesz... Policz sobie żarcie, noclegi (choć część noclegów spędzili w namiocie) itd. za 14 dni.
jacobss76 napisał/a:
To je sadistic czy pamiętniki z wakacji kurwa ?
Sadistic, przecież nie napisali w podziękowaniach, że dzięki Bogu dotarli na miejsce i całe szczęście
Bardzo interesujące, pojechali goście rowerami na jakiś festiwal... nie, nie ciekawe. Mimo to szacuneczek - trzeba mieć od cholery wolnego czasu
Metal >>>>>> UMF, Sunrise, Tomorrowland - razem wzięte.
Chędogi_Rzułf napisał/a:
Mózyga dla pedałuw i podlódzi, tylko hewi medal!
Metal >>>>>> UMF, Sunrise, Tomorrowland - razem wzięte.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów