Witam, niepierwszy materiał ale pierwszy 'materiał własny'. Był już ktoś kto chwalił się swoimi umiejętnościami 'outdoor workout', BongMan z krabami, LeweOkoSaurona z ciężarkami na mosznie, więc i ja pochwalę się czmyś.
W lipcu tego roku wraz z kolegą wybraliśmy się na wyprawę rowerową do Chorwacji. Przejechaliśmy łącznie 2'754km w 14dni. Z okazji Świąt zmontowałem pierwszy oficjalny film z owego wyjazdu
Tak pierwszy oficjalny, ponieważ nieoficjalnych filmów jest dosyć sporo, a nie chcę wrzucać ich na portal w postaci spamu, więc jeśli ten temat się przebije i społeczność Sadistica wykaże chęć to później je pokażę ;D
Na wszystkie pytania chętnie odpowiem; dla dociekliwych strona na FB:
facebook.com/RoweremBezGranicPL
W lipcu tego roku wraz z kolegą wybraliśmy się na wyprawę rowerową do Chorwacji. Przejechaliśmy łącznie 2'754km w 14dni. Z okazji Świąt zmontowałem pierwszy oficjalny film z owego wyjazdu
Tak pierwszy oficjalny, ponieważ nieoficjalnych filmów jest dosyć sporo, a nie chcę wrzucać ich na portal w postaci spamu, więc jeśli ten temat się przebije i społeczność Sadistica wykaże chęć to później je pokażę ;D
Na wszystkie pytania chętnie odpowiem; dla dociekliwych strona na FB:
facebook.com/RoweremBezGranicPL