Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca odpowie za to. Mógł skurwiel wjechać do rowu. Tak mówią przepisy.
Jebac przepisy
Kierowca odpowie za to. Mógł skurwiel wjechać do rowu. Tak mówią przepisy.
Ty jesteś jakiś przypierdolony, chłopie 🤣 Przepisy mówią jasno, że kurwa nie ma się prawa jeździć na przeciwległym pasie, do tego pojazd będący w ruchu odpowiada za wypadek a gość się zatrzymał, natomiast ona zapierdalała przed siebie, zjebańcu 🤣 Gość jedyne co dostanie, to wypłatę od ubezpieczyciela za uszkodzenia samochodu 😝 Ale skoro uważasz inaczej, to podaj paragraf lub coś, aby potwierdzić swoją tezę, znaFFFFco 😆
Ty jesteś jakiś przypierdolony, chłopie 🤣 Przepisy mówią jasno, że kurwa nie ma się prawa jeździć na przeciwległym pasie, do tego pojazd będący w ruchu odpowiada za wypadek a gość się zatrzymał, natomiast ona zapierdalała przed siebie, zjebańcu 🤣 Gość jedyne co dostanie, to wypłatę od ubezpieczyciela za uszkodzenia samochodu 😝 Ale skoro uważasz inaczej, to podaj paragraf lub coś, aby potwierdzić swoją tezę, znaFFFFco 😆
A Ty @geniuszu wiesz co to jest sarkazm?
Dobrze, że to nie upadlina, bo tryzubem by zarobił ...
Rzeczywiście, objawił nam się "geniusz"...
A Ty @geniuszu wiesz co to jest sarkazm?
Rzeczywiście, objawił nam się "geniusz"...
Jeden i drugi przypierdolone capy 🤣 Tacy jak wy, to zawsze jak zapierdolicie się w akcji, to potem jest gadanie "To ironia, sarkazm, satyra" bla bla bla 🤣 Po to człowiek wpłacał kasę na utrzymanie sadola, aby takie zjeby i darmozjady tu przychodziły? 😂
Jeden i drugi przypierdolone capy 🤣 Tacy jak wy, to zawsze jak zapierdolicie się w akcji, to potem jest gadanie "To ironia, sarkazm, satyra" bla bla bla 🤣 Po to człowiek wpłacał kasę na utrzymanie sadola, aby takie zjeby i darmozjady tu przychodziły? 😂
Nie śmiej się tak jesteś idiotą, sarkazm donkapusty był wyczuwalny na kilometr.
Nie śmiej się tak jesteś idiotą, sarkazm donkapusty był wyczuwalny na kilometr.
Tak było czuć ten sarkazm, jak smród z twojej japy 🤣 Przyznać mogę, że raz niewyspany od dymania twojej staruchy mogłem nie być na tyle ogarnięty, aby załapać sarkazm, ale to nie czyni mnie od razu idiotą, panie doskonały w obciąganiu druta 🤣
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów