Link do obrazka znaleziony na FB(http://waszi.tiberium.co.il/b/school.gif), przetłumaczone by angielski na poziomie karty kredytowej nie był wymagany.
Link do obrazka znaleziony na FB(http://waszi.tiberium.co.il/b/school.gif), przetłumaczone by angielski na poziomie karty kredytowej nie był wymagany.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Socjalizm powinien być konstytucyjnie zakazany tak samo jak faszyzm oraz komunizm
No jasne, przecież kapitalizm i demokracja to jedyna słuszna droga... Chuj z tym, że w tych ustrojach jest pełno dziur i są niewiele mniej chujowe, bo to w końcu najlepsze co wymyśliliśmy
Dalej wierzysz w cuda tuska, czyt socjalizm?
No jasne, przecież kapitalizm i demokracja to jedyna słuszna droga... Chuj z tym, że w tych ustrojach jest pełno dziur i są niewiele mniej chujowe, bo to w końcu najlepsze co wymyśliliśmy
Pokaż mi chociaż jeden mój post, w którym twierdzę, że demokracja to najlepsze co mamy. Otóż demokracja to chyba jedno z większych gówien jakie mamy, w szczególności w obecnej formie. Demokracja prowadzi prędzej czy później do socjalizmu... No chyba że wyborcy są ludźmi inteligentnymi
Tanja NIE JEST przedstawicielką klasy bogaczy, tylko zwykłym, ciężko pracującym człowiekiem. Zack NIE JEST odzwierciedleniem robotnika, tylko olewusa i lenia (klasa 3-4 i ocena 4?! dajcie spokój...).
W Szwajcarii (która jest dla mnie wzorem kraju) bogaci płacą wyższe podatki. I nikt nie narzeka.
Wniosek: stara popierdolona dupa (tzn. nauczycielka) zamieniła się na rozumy ze swoją pizdą.
Liczę się z tym, że zostanę tu zjechany na wszelkie możliwe sposoby, ale może parę osób skłonię do myślenia...
Do wszystkich bezmyślnych zwolenników Korwina: komiks zakrzywia rzeczywistość.
Tanja NIE JEST przedstawicielką klasy bogaczy, tylko zwykłym, ciężko pracującym człowiekiem. Zack NIE JEST odzwierciedleniem robotnika, tylko olewusa i lenia (klasa 3-4 i ocena 4?! dajcie spokój...).
W Szwajcarii (która jest dla mnie wzorem kraju) bogaci płacą wyższe podatki. I nikt nie narzeka.
Wniosek: stara popierdolona dupa (tzn. nauczycielka) zamieniła się na rozumy ze swoją pizdą.
Liczę się z tym, że zostanę tu zjechany na wszelkie możliwe sposoby, ale może parę osób skłonię do myślenia...
Ale tanja, starajac sie dobrze napisac, wlasnie ta klase przedstawia, dostala 6 czyt. wzbogaca sie, Zack przedstawia wlasnie klasy nizsze, ktorym nic sie nie chcialo, a teraz narzekaja ze sa w dupie. Nauczycielka dobrze zrobila, sam kiedys bylem swiadkiem podobnej sytuacji.
I nie wiem kto wam wmowil, ze socjalizm pomaga biednym, a kapitalizm bogatym, jest dokladnie odwrotnie, plus kapitalizm pozwala bogacic sie pracowitym.
Friedman opisuje to w najlatwiejszy do zrozumienia sposob. Polecam caly filmik, ale 4ta minuta najwazniejsza, pytanie z publiki i niezla odpowiedz. Filmik stary wiec gadka porownaniu z zsrr i chinami juz nieaktualna.
Pozdrawiam
Narazie lepszego nie wymyślono.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów