📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Co on kurwa ma na szyi? Powiązał nitką opakowanie gumy kulki, takiej co kiedyś po 10 gr/szt. w sklepiku szkolnym sprzedawali?
DrMenegele a może to naszyjnik zrobiony przez córkę która wspiera tatusia na mordobiciu jednak jeśli nie ma córki to pewnie różal to pedał
no kurwa mam mieszane uczucia co do tej wypowiedzi o tym zaruchaniu to burak jak chuj, ale pod koniec dobrze mowi o koksie
Lubię Różala, ale po jego wypowiedziach jasno widać, że 20 lat walki w Kick-boxingu, MMA oraz łykanie leków, sterydów i odżywek nieco mu wpłyneły na psychikę. Przekaz wypowiedzi jest jasny, ale skłądnia i sens niektórych zdań dyskusyjny.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Buahaha, już widzę jak normalna dziewczyna pcha się na dicho, i jeszcze z takim typem. Pffff.
Córka rolnika, albo jakaś "królowa dzielni" chyba.
Córka rolnika, albo jakaś "królowa dzielni" chyba.
Moze mi ktos wytlumaczyc,co on ma do ludzi uderzajacych mlotem w kowadlo ? Jestem kowalem, pracuje w warsztacie,czesto po 10 godzin , odwalam dobrą robote, dobrze mi placa... o co mu chodzi ? Jakis kowal mu kiedys wpierdolil ? Czy poprostu z dupy wzial to porownanie ?
moze i dobrze gada,ale wyglada jak brudnopis
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów