18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
D................e 2015-09-18, 12:07 40
Co on kurwa ma na szyi? Powiązał nitką opakowanie gumy kulki, takiej co kiedyś po 10 gr/szt. w sklepiku szkolnym sprzedawali?
Zgłoś
Lucius 2015-09-18, 13:31 40
@up i pewnie ma w dupie Twoja opinie o jego wyglądzie fajny chłop
Zgłoś
lajtek12 2015-09-18, 13:38 25
DrMenegele a może to naszyjnik zrobiony przez córkę która wspiera tatusia na mordobiciu jednak jeśli nie ma córki to pewnie różal to pedał
Zgłoś
Wykalaczek 2015-09-18, 13:48 3
no kurwa mam mieszane uczucia co do tej wypowiedzi o tym zaruchaniu to burak jak chuj, ale pod koniec dobrze mowi o koksie
Zgłoś
Ronoaro 2015-09-18, 14:07 76
Lubię Różala, ale po jego wypowiedziach jasno widać, że 20 lat walki w Kick-boxingu, MMA oraz łykanie leków, sterydów i odżywek nieco mu wpłyneły na psychikę. Przekaz wypowiedzi jest jasny, ale skłądnia i sens niektórych zdań dyskusyjny.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
macioshow 2015-09-18, 14:11 4
Dobry wariat. Piwko za szczerość
Zgłoś
Sonal 2015-09-18, 14:51
"środków od kapusty" nie oglądam.
Zgłoś
erpe5 2015-09-18, 14:54 7
Dziennikarz trochę liże mu jaja
Zgłoś
Gaben90 2015-09-18, 14:55 1
Dokładnie. Bez zbędnego pierdolenia ...
Zgłoś
momonon 2015-09-18, 14:55 1
Ciekawe czy to tak z głowy czy najpierw napisał na brudno?
Zgłoś
janlew 2015-09-18, 14:58 7
Buahaha, już widzę jak normalna dziewczyna pcha się na dicho, i jeszcze z takim typem. Pffff.
Córka rolnika, albo jakaś "królowa dzielni" chyba.
Zgłoś
Tudeski 2015-09-18, 15:21 2
Ten dziennikarz caly jezor mu w dupsko wlozyl
Zgłoś
cheisyang 2015-09-18, 15:30 40
Moze mi ktos wytlumaczyc,co on ma do ludzi uderzajacych mlotem w kowadlo ? Jestem kowalem, pracuje w warsztacie,czesto po 10 godzin , odwalam dobrą robote, dobrze mi placa... o co mu chodzi ? Jakis kowal mu kiedys wpierdolil ? Czy poprostu z dupy wzial to porownanie ?
Zgłoś
golden8426 2015-09-18, 15:32 1
moze i dobrze gada,ale wyglada jak brudnopis

TO NIE BÓG STWORZYŁ CZŁOWIEKA, LECZ CZŁOWIEK STWORZYŁ BOGA
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów