📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mnie dziwi, że Ciebie to dziwi. Tak jest od dawna, odkąd się nie chce płacić fachowcom. Przecież taką robotę dostał wiecznie uciskany Pan Heniek, budowlaniec z dziada pradziada. Pewnie by to mógł zrobić lepiej ale po co, przecież wszyscy go okradają. Rząd na podatkach, na emerytów musi płacić a jak się ostro napierdoli to nawet powie, że gdyby nie on to by gospodarka się załamała. Założyć się mogę, że aut na firmę ma kilka, jeździ żona, teściowa, dzieci i jakiś zaufany wujek czy kuzyn. Ale jak trza kupić wiertarkę albo wypłacić ludziom to nagle mu się sucho robi w źródełku. Taki prawdziwy Polak, przedsiębiorca i na dodatek patryjota.
dodam ze rozbiorka trwala dwa dni
Debilizm to tylko to, że byli w środku podczas rozwalania. Ale po co te inne komentarze przy filmiku? Czy coś zrobili nie tak? Myślisz, że jak inaczej można to zburzyć taką koparko ładowarką. Robota wykonana i do widzenia.
@Up, co zrobić jeśli innego nie ma? Każdy chce jakoś żyć i stara się jak może.
To na chuj się pcha do takiej roboty i dlaczego akurat temu facetowi to ktoś zlecił? Aaa, i tak nie zrozumiesz o co chodzi.
normalni to to oni nie są
Kurwa to co mieli po 1 cegiełce rozbierać? Może nie powinni się brać za tą robotę, a może nie mieli innego sprzętu. Każdy orze jak może. Po co? Żeby kurwa zarobić. Wiadomo jak jest w Polsce. Kolorowo nie ma. Każdy stara się żyć godnie i niejednokrotnie jest zmuszony do robienia czegoś bez odpowiednich środków. Krzywdy nikomu nie zrobili, a jeżeli już to narażali tylko siebie. Więc nie wiem po chuj spinać dupę? Jeżeli uważacie, że zrobilibyście to lepiej, to ja się tylko zastanawiam na chuj dalej siedzicie przed kompem? Załóżcie firmę, która będzie się tym zajmowała i zbijajcie kokosy młodzi spinacze-mózgowcy...
"Krzychu, Kadetem tera"
A tak serio zaskoczyło mnie to. Prowadzę własną działalność w branży projektowanie i wykańczanie wnętrz, ale nie ukrywam że zdarzają się zlecenia stricte budowlane i musiałbym dobrze sprawę przemyśleć jak wyburzyć taki dom, ale koparka bez pika? Na to bym nie wpadł.
A tak serio zaskoczyło mnie to. Prowadzę własną działalność w branży projektowanie i wykańczanie wnętrz, ale nie ukrywam że zdarzają się zlecenia stricte budowlane i musiałbym dobrze sprawę przemyśleć jak wyburzyć taki dom, ale koparka bez pika? Na to bym nie wpadł.
Co ty wogole pierdolisz? Sam jezdze na ciekim sprzecie i nie raz przprowadzalismy takie wyburzenie. Oczywiscie nie jak byli ludzie w srodku, ale przy pomocy koparko-ladowarki lub ladowarki (fadromy) bo ma wieksza moc. To jest oszczednosc dla firm w sprzecie jesli robhi sie to np. koparka niz dzwigiem. Co do komentarzy i samego bUlu dupy to
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów