...podczas żarcia w aucie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pewnie jestem debil i się nie znam ale ta scena jak i cały film z której scenka jest wycięta można o kant tyłka rozbić. W ogóle żal mi się robi naszych polskich aktorów bo muszą występować w chujowych filmidłach i serialach tylko dlatego, że coś porządnego trafi się raz na ruski rok.
Kuriki napisał/a:
Pewnie jestem debil i się nie znam ale ta scena jak i cały film z której scenka jest wycięta można o kant tyłka rozbić. W ogóle żal mi się robi naszych polskich aktorów bo muszą występować w chujowych filmidłach i serialach tylko dlatego, że coś porządnego trafi się raz na ruski rok.
nie bądź dla siebie taki surowy.
Różne filmy są kierowane do różnych grup odbiorców. Nie każdy jest oskarowy i nie każdy dostanie nagrodę w Gdyni czy w Berlinie. Są filmy o gadających pieskach w sobote po familiadzie, a są też filmy, po obejrzeniu których ludzie płaczą jak dzieci. Nie wyobrażam sobie braku polskich komedii lekkich łatwych i przyjemnych, m. in. takich jak Killer, Poranek Kojota, itp.
@up
No, ale gdzie kurwa jakieś chujowe "To ja złodziej" do "Kilera", czy "Chłopaki nie płaczą"? 90% polskich filmów (tych robionych po 2000 roku), to o kant dupy rozbić można, a o serialach to już nie wspominam nawet.
No, ale gdzie kurwa jakieś chujowe "To ja złodziej" do "Kilera", czy "Chłopaki nie płaczą"? 90% polskich filmów (tych robionych po 2000 roku), to o kant dupy rozbić można, a o serialach to już nie wspominam nawet.
@up
Powtórze się - różne grupy docelowe.
Jeśli dla Ciebie jest chujowy to znaczy, że nie byłeś w targecie
ale fakt jak dla mnie nie umywa się do Kilera
Powtórze się - różne grupy docelowe.
Jeśli dla Ciebie jest chujowy to znaczy, że nie byłeś w targecie
ale fakt jak dla mnie nie umywa się do Kilera
mega obleśne, jak można tak żreć....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów