Poziom debilizmu tego kolesia od prawa sprawia, ze ma się ochotę znaleźć go i zajebać mu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Co za pierdolone prawo ! chcą wsadzić babe za odrobine trawy a kurwy z Amber Gold, które ojebały w cholere osób + państwo na dziesiątki baniek będą na wolności
cyrk na kółkach
zamkną psa ale potem okaże się ,że jest on niepoczytalny i będzie domagał się warunkowego zwolnienia lub poprosi o eutanazję której nikt mu nie udzieli... przez cały dzień się różnych bzdur naczytałem i aż się wierzyć nie chce ,że ktoś po studiach , policja , prokuratura za nasze pieniądze muszą zajmować się czymś takim...
pierdolenie o czymś co nic nie zmieni a kwadrans życia wycięty i nie wróci
zamkną psa ale potem okaże się ,że jest on niepoczytalny i będzie domagał się warunkowego zwolnienia lub poprosi o eutanazję której nikt mu nie udzieli... przez cały dzień się różnych bzdur naczytałem i aż się wierzyć nie chce ,że ktoś po studiach , policja , prokuratura za nasze pieniądze muszą zajmować się czymś takim...
pierdolenie o czymś co nic nie zmieni a kwadrans życia wycięty i nie wróci
Nowy temat zastępczy? Nie lepiej rozmawiać o czymś ważnym, a taką drobnostkę jebnąć gdzieś na pasek?
Przepraszam, ale uważam, że typ z Solidarnej Polski potrafi o wiele lepiej bronić swojej racji od gościa z Wolnych Konopi, a prowadzący jest stronniczy. Dlatego ludzie podatni na wpływy będą jeszcze długo przeciwstawiać się legalizacji trawy, uważając, że jest to potworny narkotyk, zapijając pseudochloroefedrynę wódą z colą z cyklaminianem sodu. Retoryka to pie*****y klucz.
Tak naprawdę ludzie, którzy walczą z marihuaną i wszyscy przeciwnicy najmniej wiedzą z czym walczą. Ale najgłośniej ujadają. Ten w garniturze widać że nie wie o czym mówi.
Oczywiście temat zastępczy od ważnych tematów, o których mamy nie wiedzieć nic albo wiedzieć jak najmniej. Tusku, rządzie i media - PIERDOLCIE SIĘ!
Oczywiście temat zastępczy od ważnych tematów, o których mamy nie wiedzieć nic albo wiedzieć jak najmniej. Tusku, rządzie i media - PIERDOLCIE SIĘ!
trawa, wielki kurwa problem. hajs, hajs, hajs.
dariuszu... a czemu masz takie wielkie oczy?
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
" kazdy wobec prawa jest rowny " BUAHAHAHAHAHHAHAHAHAH !!!!!! "czy 2,83g to jest ilosc na wlasne potrzteby " ja pierdole bez kometarza ... ps. nie ma to jak koles wypowiadajacy sie na temat o ktorym nic nie wie ... tutaj macie jego strone inetowa andrzejdera.pl/ wezcie ja rozpierdolcie blagam ...
Szczyt hipokryzji, Olga J. i materiał filmowy z Korą.
...
Pan Dera ma zaciągi totalitarne. Jeżeli jakieś prawo nie działa należy je zmienić. Ale co się dziwić to przecież narodowy socjalista.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów