Jak w temacie, ostatnie zdania ludzi będących na najwyższych piętrach WTC. Szukałem po tagach, nie było. Potrzebny angielski na poziomie gimnazjum. Polecam posłuchać do konca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
po co rozczulać się nad śmiercią kogoś, kogo zabił własny rząd?
po nas ruchanych przez nasze rzady nikt nie płacze
kurwa, od 4:30 tak mniej więcej...
marco767 idź kurwa graj dalej w gierki dzieciaku twardy. Jak mnie wkurwiają takie osobniki debilne jak ty to nawet słowa nie wyrażą.
marco767 napisał/a:
po co rozczulać się nad śmiercią kogoś, kogo zabił własny rząd?
wracaj na wikileaks pedale... ah zapomniałbym
Masoneria i jaszczuroludzie pozdrawiają
marco, weź kurwa wyjdź
sadisticowe imperialistyczne półmózgi, dlatego ta strona jest przez wszsytkich wyśmeiwana
znowu to samo, amerykański rząd rozwalił pół najważniejszej dzielnicy w kraju i na świecie by przejąć złoża kamieni w Afganistanie...lewaki cebulaki
Do wszystkich którzy piszą, iż to rząd zabił ludzi w WTC: Jesteście tempakami. To samo tyczy się tych, którzy twierdzą, że to afganusy. To bush oraz kilka osób z nim, którzy to zrobili dla siebie, nie dla państwa... Polecam oblookać film Fahrenheit 2001.
Wszyscy ktorzy twierdza ze WTC byl sprawka talibow, niech odpowiedza mi na jedno pytanie - jak mozna dwoma samolotami wyburzyc trzy budynki? Przedstawiam upadek WTC 7, budynku oddalonego o ponad 100 metrow od blizniaczych wiez. Aha, podobno odlamki spadajace z wiez go zburzyly, ocencie sami:
Wlasnie albo niech wytlumacza jak to mozliwe ze powodem zawalenia sie wtc byl pozar HAHAHAHA.
oblukajcie sobie kontrolowane wyburzanie i porownajcie
oblukajcie sobie kontrolowane wyburzanie i porownajcie
Aha...
Czyli gdy widzę jak samolot w coś uderza, to tak na prawdę nie uderza. To mój wzrok został zmanipulowany przez Busha i amerykanów chcących przejąć...
Co kurwa?
Chyba was już do reszty pojebało od tego internetu.
Czyli gdy widzę jak samolot w coś uderza, to tak na prawdę nie uderza. To mój wzrok został zmanipulowany przez Busha i amerykanów chcących przejąć...
Co kurwa?
Chyba was już do reszty pojebało od tego internetu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów