Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie słuchajcie Szmigola i nie spierdalajcie z lekcji angielskiego, żeby pośmieszkować z kolegami z klasy gdzieś na ławce za szkołą Później będziecie żałować, tak jak Szmigol już żałuje, że się nie uczył i nie jest w stanie zrozumieć filmiku.
Do autora tematu i jego podobnym jegomościom. (...) Cwelu.
Spierdalaj zajebać żonie taboretem prostaku. Przez takie życiowe pokraki jak ty, i tobie podobnym, wstyd się przyznać że się jest polakiem za granicą. Zacofany, tępy pajacu, jeśli ciężko ci się nauczyć tak prostego języka jak angielski, to zamknij japę i ze wstydu nie odzywaj, tylko kiwaj głową jak jebana małpa udając że rozumiesz. Język globalny, większość internetu, sensownych informacji, oprogramowania, filmów, muzyki, wszystko kurwa po angielsku, a ten się burzy. byłeś kiedyś za granicą? wyśmiewały cię małe dzieci jak w sklepie chciałeś kupić bułkę i pokazywałeś palcami jak idiota? jebana cebulandia, wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. nic się w tym kraju nie zmieni z takim podejściem, a jeszcze mu kurwa przyklaskują.
musiałem aż zrobić konto bo się zbulwersowałem, pozdrawiam.
Tłumacząc to na polski: "Nie chce mi się uczyć".
Wszyscy nauczyciele, których miałem znali angielski praktycznie. Nie ma podwójnych znaczeń czy przysłów? Spałeś na lekcji i udajesz pokrzywdzonego. Nie rozumiesz, nie oglądaj. Ci co rozumieją chętnie zobaczą. A propos, polski też Ci słabo wychodzi.
Do autora tematu i jego podobnym jegomościom.
Zakalcu z IQ krewetki , jesteśmy na portalu sadistic.pl , rozumiesz?
sadistic.PL , spróbuj ruszyć swoim małym móżdżkiem i pomyśl przez chwilę.
Co jeżeli ktoś uczył się w szkole Niemieckiego , Włoskiego , Rosyjskiego , czy jakiegokolwiek innego języka , niech oni zaczną wrzucać materiały w wyżej wymienionych językach i podpisują pod filmem "Nauczcie się kurwa Włoskiego!".
Większość szkół oferuje Angielski , ale to nie zmienia faktu że po iluś tam latach nauki języka z nauczycielem który tak na serio potrafi język tylko teoretycznie. Nie znamy akcentów , gry słów , podwójnych znaczeń zdań , przysłów. Jak kurwa taki ktoś ma zrozumieć filmik z mudżinem który używa swojego nyga akcentu z NY czy jakiegokolwiek innego miasta Hamburgerolandii?
Powiem Ci jeszcze tak , wypierdalaj. Albo zrób napisy i wrzuć film z napisami żeby inni którzy nie potrafią Angielskiego też mogli sobie oglądnąć bo jesteś na Polskim portalu. Cwelu.
Ja tam kurwa zrozumiałem, może jesteś po prostu tukiem ? Cwelu.
Niezły wysyp prostaków, aż chciałoby się być moderatorem... warnowałbym
podnieca cię władza w internecie?
Mniej więcej o to samo kolesiowi chodzi tylko, że odnośnie murzynów.
Do autora tematu i jego podobnym jegomościom.
Zakalcu z IQ krewetki , jesteśmy na portalu sadistic.pl , rozumiesz?
sadistic.PL , spróbuj ruszyć swoim małym móżdżkiem i pomyśl przez chwilę.
Co jeżeli ktoś uczył się w szkole Niemieckiego , Włoskiego , Rosyjskiego , czy jakiegokolwiek innego języka , niech oni zaczną wrzucać materiały w wyżej wymienionych językach i podpisują pod filmem "Nauczcie się kurwa Włoskiego!".
Większość szkół oferuje Angielski , ale to nie zmienia faktu że po iluś tam latach nauki języka z nauczycielem który tak na serio potrafi język tylko teoretycznie. Nie znamy akcentów , gry słów , podwójnych znaczeń zdań , przysłów. Jak kurwa taki ktoś ma zrozumieć filmik z mudżinem który używa swojego nyga akcentu z NY czy jakiegokolwiek innego miasta Hamburgerolandii?
Powiem Ci jeszcze tak , wypierdalaj. Albo zrób napisy i wrzuć film z napisami żeby inni którzy nie potrafią Angielskiego też mogli sobie oglądnąć bo jesteś na Polskim portalu. Cwelu.
zalogowałem się tylko po to żeby dać Ci piwo! Normalnie mój tok myślenia
Ci co nie potrafią angielskiego mają problem i kropka. Było uważać w szkole a nie się opierdalać. Ew. wykazać się zaparciem i samemu się nauczyć (ok ok przesadzam)
Innymi słowy jebać polaczków co nie umio angielskyego. Polacy nie gęsi, ale i też nie tumany.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów